Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ σχετικά με την πρωτοφανή απόφαση της διοίκησης του ΟΝΑ να προσφύγει στον Άρειο Πάγο κατά απόφασης που δικαιώνει τους εργαζόμενους του νομικού προσώπου και τους κατοχυρώνει επίδομα 176 ευρώ.

Το μέλος της διοίκησης του ΟΝΑ Κώστας Ανδριτσόπουλος μας ενημέρωσε ότι η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την συγκεκριμένη απόφαση η οποία ελείφθη μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας.

Μάλιστα ο κος Ανδριτσόπουλος μας είπε ότι τέθηκε στο Δ.Σ. και μια διαφορετική διάσταση του θέματος: Η διοίκηση, δια του προέδρου κου Κατσαφάδου, κατέθεσε κατά την δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης ότι οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και αυτό έπεξε καθοριστικό ρόλο στο να κερδίσουν το δικαστήριο. Άρα αποτελεί τουλάχιστον παραλογισμό να ζητάς μετά την ακύρωση της απόφασης που βασίστηκε και στην δική σου μαρτυρία και να υποβάλλεις το νομικό πρόσωπο σε δικαστικά έξοδα.

Τρελλά πράγματα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου