Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!! ΑΛΛΑ ...

Θα τις διαβάσετε ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!


Και αυτό γιατί αναγνώστη μου ........


ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!!!!!!

Αύριο κλείνουμε χρόνο στον ιστό!!!

15 Μαΐου 2010 αρχίσαμε να ανεβάζουμε στον βλόγερ τα άρθρα των φύλλων της εφημερίδας που κυκλοφορούσαν, όπως φαίνεται και από την ημερομηνία της πρώτης μας ανάρτησης. (βλ Αρχείο Ιστολογίου).

Και αυτό ύστερα από παραινέσεις 2-3 φίλων που μας είπαν "δεν βρίσκουμε την εφημερίδα πάντα μωρέ, δεν την ανεβάζεις και στο διαδίκτυο;;;"

Μετά μου την πέσανε και από τον δήμο: "Ενοχλεί που έβγαλες πάλι εφημερίδα". "Του είπαμε να κάτσει φρόνημα και δεν κάθεται" λέγανε ...

Ε για να μην λένε οι κάποιοι λοιπόν, περιορίσαμε πολύ τα τυπωμένα φύλλα, που από μηνιαία τα κάναμε διμηνιαία - γιατί ξέρετε πρέπει να βγάζουμε και κάνα φράγκο από τις διαφημίσεις γιατί μόνο "να μην λένε" δεν φτάνει. Πρέπει να τρώμε κιόλας.

(Είμαι και εγώ ώρες, ώρες με τις ευαισθησίες...
Λες και ό,τι και να κάνω δεν θα βρίσκουν να λένε κάτι ...
Εδώ αν δεν βρίσκουν ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. Τες πάντων. Προσπαθώ να τις κόψω αυτές τις ευαισθησίες αλλά είναι δύσκολο στα 45.)

Και φτιάξαμε λοιπόν δειλά το βλογ πιστεύοντας μέσα μας ότι πάλι έχουμε υποστεί ΗΤΤΑ αφού - για να είμαι ειλικρινής - ουδέποτε είχα φανταστεί αυτό που έγινε!!!

Και αυτό που έγινε θα σας το δείξουμε με επ΄σημα στοιχεία του ΓΟΥΓΛΗ αυτό το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

Και να καταλάβουν κάποιοι ότι Η ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΔΙΚΙΟ δεν νικούνται με ραδιουργίες και τελικά ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου