Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ "ΟΜΟΡΦΙΑ" ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΟΥ!


Ο κ. Π. ΒΑΣΙΟΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

"Εντός 7 ημερών να αποξηλωθούν όλες οι διαφημιστικές πινακίδες" λέει έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας, της υπηρεσίας του Δήμου που ο Π. Βάσιος ανέλαβε να οδηγήσει εις το νέο αύριο της νομιμότητος και της ασφαλείας.

Το έγγραφο απευθύνεται ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΛΥΑ - ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΛΥΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.



Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί ο κος Βάσιος ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;;;  Γιατί προκαλεί ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;;;; Γίατί ΠΡΟΚΑΛΕΙ - λογικά - ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ των εταιριών που έχουν τις συμβάσεις σε βάρος της ΦΛΥΑ και του Δήμου Χαλανδρίου - αφού είναι ο μοναδικός μέτοχος της εταιρίας;;;;

Γιατί δεν σέβεται το ταμείο της ΦΛΥΑ;;; Γιατί βάζει σε κίνδυνο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ;;  ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ!

Εμείς δεν θα μπούμε ΠΟΤΕ στο τρυπάκι να χρεώσουμε ευθύνες σε υπηρεσιακούς, όπως κάνει ο Βάσιος, αφήνοντας την υπηρεσία ακάλυπτη και αναγκάζοντάς την να αυτοπροστατεύεται.

ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΑΙΡΕΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Αυτή λαμβάνει τις αποφάσεις, αυτή δίνει τις εντολές, αυτή ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. Και αυτές τις πράξεις του Βάσιου, πλέον τις χρεώνεται και ο Δήμαρχος κος Κουράσης αν δεν ανακαλέσει το έγγραφο (και τον Βάσιο).

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Τ.Υ. υπογράφουν τις εισηγήσεις χωροθέτησης διαφημιστικών μέσων προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι όλοι "παράνομοι" και ήρθε τώρα στο Χαλάνδρι ο .... ΖΟΡΡΟ΄;;;

¨Ετσι έκανε ο κος Αλεξανδρής, που έχει υπογράψει τις θέσεις και ο κος Θεοδώρου, σημερινός Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που ως αντιδήμαρχος Τ.Υ. έχει υπογράψει την τελευταία εισήγηση χωροθέτησης μέσων ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και με βάση αυτή ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΦΛΥΑ. 
Δεν υπέγραψε μόνο ο Μύρωνας Ανδριγιαννάκης και ο Π. Βάσιος! ΤΥΧΑΙΟ;;;; Δε νομίζω Τάκη!

Είναι δυνατόν σήμερα να είναι "ΠΑΡΑΝΟΜΑ" αυτά που χθες ήταν "ΝΟΜΙΜΑ" και για αυτά ο δήμος εισέπραττε λεφτά;;;

Και στη δικαιοσύνη που κληθήκαμε τότε, τι έκανε ο Βάσιος;;; ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ;;;; Γιατί αν πιστεύει ότι είναι παράνομα - πριν το πει η δικαιοσύνη - τότε έχει υπογράψει ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ!

Βέβαια είναι συνηθισμένος να λέει άλλα την μια μέρα, άλλα την άλλη, να αναιρεί την υπογραφή του, να κατηγορεί συναδέλφους του για τις πράξεις του, να χρεώνει για τα πάντα τους υπαλλήλους του Δήμου που εκτέλεσαν τις διαταγές του. (Πρόσφατα είπε στο Δ.Σ. το αμίμητο, ότι για την χαμηλή έκπτωση που δόθηκε σε έργο που ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, δεν υπάρχει πολιτική αλλά υπηρεσιακή ευθύνη. Και τον κράζουν ακόμα).

Η εξήγηση για τις αλλοπρόσαλλες πράξεις του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ βρίσκεται σε αυτό που του είπε η κα Καρατζά στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο;;;
΄Τι του είπε η Λούλα;;;

"Είσαι τόσο ανεπαρκής που όσο είσαι αντιδήμαρχος φοβάμαι ότι θα ανοίξει μια τρύπα στο Χαλάνδρι και θα μας ρουφήξει όλους μέσα" (ρεπορτάζ για το θέμα ακολουθεί).

Είναι πολιτικά ανεπαρκής (sic);;;;  Ή μήπως είναι και πολιτικά ανεπαρκής και .... παιχνιδιάρης;;;;

Από πού κρατάει η σκούφια του είπαμε;;; Από την Καλαμάτα;;;; 

Αλλά πάλι γιατί ξηλώνουν ΟΛΕΣ τις εταιρίες μόλις έληξε η σύμβαση μίας;;;

ΜΠΑ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

κε ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου