Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ

ΤΡΙΤΗ 28-ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011...

http://eleftheroi-hreokopimenoi.blogspot.com/


Μέχρι τώρα σε όποια πορεία κατέβηκα, σε όποια συγκέντρωση πήρα μέρος δεν είχα την επιτακτική ανάγκη να υπερασπιστώ τόσα πολλά όπως αυτά που διακυβεύονται στο κρίσιμο διήμερο.

Την Τρίτη και την Τετάρτη όμως δε θα είμαι ένας ακόμα αγανακτισμένος που θα μουτζώνει απλά και θα βρίζει τους αλιτήριους πολιτικούς που μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν...

Θέλω και απαιτώ να μην ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο για ένα και μόνο λόγο,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.

Δεν είναι απλά μια διαμαρτυρία γιατί νιώθω καυτή την φτώχεια να με πλησιάζει. Έτσι κι αλλιώς θα με αγκαλιάσει και αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και θα θα με αναγκάσει να αγωνιστώ σκληρότερα για την επιβίωση τα επόμενα χρόνια. Όμως δεν μπορώ να ανεχθώ λιγότερο αγώνα τώρα και την ορατή πτώχευση να οριστεί ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, με όλα τα μπαλαντέρ και τους άσσους στα χέρια τους και με την εθνική μας περιουσία στο πορτοφόλι τους.

Δηλώνω σύμμαχος με κάθε ομάδα και φορέα που θα διεκδικήσει το αύριο αυτού του τόπου στο κρίσιμο διήμερο στο Σύνταγμα, είτε είναι ΚΚΕ και ΠΑΜΕ, είτε Αριστεριστές και Αναρχικοί, είτε Οικολόγοι, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΣΠΙΘΑ, είτε απογοητευμένοι Νεοδημοκράτες και Πασόκοι, είτε Εθνικιστές, είτε ο λαος των Αγανακτισμενων που διαρκώς μεγαλώνει…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.


ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ…

…κατεβαίνουμε σαν ενα μεγάλο λαϊκό κ'ινημα που θα αποκλείσει τη Βουλή και θα διεκδίκησει τα όνειρα της νέας γενιάς και των παιδιών μας.

ilisiοs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου