Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Γαλλία: «Σοκαρισμένο» το Σοσιαλιστικό Κόμμα για την είσοδο της ακροδεξιάς στην ελληνική κυβέρνηση

Σοκ προκάλεσε στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS), η είσοδος της ακροδεξιάς στην ελληνική κυβέρνηση, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωσή του. «Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της γαλλικής αντιπολίτευσης.

"Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ηγέτης του κόμματος της ακροδεξιάς ΛΑΟΣ, πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή, δεν μπορεί καθόλου να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από την κρίση" , εκτιμά το PS.

"Να που οδηγεί η Ευρώπη όταν γυρίζει την πλάτη της στους λαούς, με την επιβολή σκληρής και τυφλής λιτότητας, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα και τον χρόνο για την ανόρθωση (των οικονομιών τους) και παρεμβαίνοντας στη δημοκρατική λειτουργία των κρατών μελών", σημειώνει το PS. "Στην οικονομική και κοινωνική κρίση προστίθεται μια κρίση πολιτική και δημοκρατική", προσθέτει.

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη, το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Λουκά Παπαδήμου και σε μήνυμά του ανέφερε: "Χαίρομαι για το σχηματισμό, υπό την ηγεσία σας, μιας κυβέρνησης ευρείας συμμετοχής η οποία εγγυάται την εφαρμογή της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου και των μέτρων που αυτή συνεπάγεται".
enet

Εδώ, δεν ξέρουν τίποτα για τον φόνο! Συνεργάζονται άρρηκτα (στα οικονομικού ενδιαφέροντος υπουργεία) για ....την πατρίδα! (εδώ και καιρό υπογείως, τώρα πια φανερά)
Ζήτω η Νέα Εθνοσωτήριος Κυβέρνηση! (που ορισμένοι πονηρά σκεπτόμενοι, με τα φίδια που θα βγάλει, ευελπιστούν ότι θα αποτελέσει την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όλη την προηγούμενη διακυβέρνηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου