Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΣ

Επειδή η Λούλα Καρατζά μου την λέει 6 φορές την ημέρα - πρωί, μεσημέρι, βράδυ, πριν και μετά το φαγητό και μου υποσχέθηκε ότι θα σταματήσει μόνο αν κάνω δημόσια δήλωση - μπας και πάει καμιά μπουκιά κάτω, χωρίς γκρίνια - θα προβώ σε βαρύγδουπη δήλωση - ανακοίνωση:

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚ! (μετά το 1994 όμως).


ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;;;;
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ;;;

ΥΓ: Πέρα από την πλάκα όμως τώρα, οφείλω να ευχαριστήσω ΔΗΜΟΣΙΑ την Λούλα Καρατζά όπως και το Νίκο Πανταζή διότι είναι ΟΙ ΜΟΝΟΙ, που έμπρακτα συμπαραστάθηκαν τηλεφωνικά και internetικά στους συναδέλφους στην BLANK, που βιώνουν και αυτοί αυτόν τον ανηλεή και χυδαίο διωγμό, επειδή απλώς δουλεύουμε μαζί, από αυτό το ΠΟΥΣΤΙΚΟ, ΧΥΔΑΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που δεν σέβεται τίποτα.
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΘΑ ΠΕΣΕΙ!

Και για εμάς και για όλους τους Χαλανδραίους.

(Οι υπόλοιποι κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο και κρύβονται - και δημόσια και ιδιωτικά. ΒΕΒΑΙΑ! ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ! Δεν θα αντέξουν όμως κρυμμένοι. Έρχεται η ώρα για όλους να δείξουν με πράξεις αυτά που δηλώνουν στα λόγια).


ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *