Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ "ΨΗΛΑ" ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Σε λίγο "πρωινές" φωτό για να το εμπεδώσουν όσοι ακόμα δεν έχουν αντιδράσει:

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΗΡΩΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Την απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, εκτός της παράταξης της Λούλας Καρατζά.

ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ "Εκχώρηση της πλατείας στον εμπορικό σύλλογο για εκδηλώσεις ενίσχυσης της αγοράς;;;"

ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;

Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τις τοποθετήσεις των κκ Ρούσσου, Παττακού και Παναγιώτου (εκπροσώπου του Νίκου Πανταζή).

Διότι από την παράταξη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ του Στάθη Ανδρεόπουλου δεν περιμένουμε να ακούσουμε τίποτα. Άλλωστε ο γνωστός εκείνος κολλητός του Στάθη που δεν θυμόμαστε το όνομά του και που είναι στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, ήταν ουσιαστικά ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ με τον Γ. Ασημακόπουλο και τον Σταθόπουλο, αφού αυτοί επέβλεπαν το αίσχος όταν στηνόταν, όπως μας είπε η Λούλα Καρατζά, η οποία τους ζήτησε μάλιστα και το 5ευρω που έπρεπε να δώσει για να διασχίσει την ΚΑΤΗΛΛΕΙΜΕΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΑΛΗΨΗ" ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ - ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ).

Η εκπαιδευτική κοινότητα, το κίνημα των γονέων, οι "ειδικοί" που φέρνουν στις ημερίδες, οι "πατριώτες" που δείχνουν τον τσολιά να κλαίει στο Σύνταγμα (αλήθεια σκέφτεστε τον χώρο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα τι ωραίο και μεγάλο παγοδρόμιο θα το έκανε η διοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ με τον Πρασσόπουλο στον εμπορικό σύλλογο αν πηγαίναν λίγο πιο κει οι τσολιάδες;;;;), οι "ευαίσθητοι" για τα μικρά παιδιά και την ψυχολογία τους ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;

Στην πρωινή μας βόλτα στα άλλα Χαλανδραίικα blog ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΞΗ!
ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ;;;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΧΘΕΣ 1202 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου