Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;;

Θυμάστε το κατόπιν ενεργειών μου;;;

Ήταν και είναι η φράση που χρησιμοποιούν οι βλαχοδήμαρχοι, οι βολευτές, οι πολιτικάντηδες με το ύφος των διακοσίων καρδιναλίων, ξέρετε, ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΣΜΟΣ  που μετέτρεψε την πολιτική από μέσο διαχείρισης και επίλυσης των κοινωνικών θεμάτων σε σύστημα προσωπικής ανέλιξης και καριέρας.

Ακούστε τώρα τι μου είπε εχθές το γνωστό πουλί:

Έγινε προσφάτως.

Η δημοτική αστυνομία είχε βεβαιώσει πρόστιμα για το αίσχος των τραπεζοκαθισμάτων στο τρίγωνο του διαβόλου (ξέρετε Ιφικράτους κλπ).

Τα πρόστιμα ήταν βαρβάτα. (Από αυτά που βεβαιώνονται για να μην εισπράττονται ποτέ, μόνο για να κάνουν οι πολιτικάντες το προσωρινό κομμάτι τους, αλλά αυτό είναι μια κουβέντα που δεν θα την ανοίξουμε τώρα).

Μάλιστα, μου είπε το πουλί, σε γωνιακή καφετέρια ήταν 17000 ευρώ!
Οι καταστηματάρχες έπαθαν στούφο και άρχισαν να την στήνουν στο γραφείο του δημάρχου.

Εκείνος λοιπόν, επιδεικνύοντας μεγάλη ευαισθησία για το πρόβλημα τι έκανε λέτε;;;

Κάλεσε τους καταστηματάρχες σε σύσκεψη.

Και τους ανακοίνωσε - σύμφωνα με τις πηγές μας - ότι Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!

Κατόπιν προσωπικών ενεργειών του ....

(ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ - λέμε τώρα - ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ).

Τώρα βέβαια μάθαμε, δεν είμαστε και σίγουροι αλλά ξέρετε τώρα εσείς, ΠΛΑΤΕΙΑ speaking, ότι αυτό έγινε διότι θύμωσε ο ... υπουργός και άρχισε να βρίζει.

Ποιος υπουργός;; Ε, όχι και ποιος υπουργός. Ξέρετε εσείς. ΟΟΟΟ Υπουργός.
ΑΠΟΡΙΕΣ:

1.Και καλά τους διέγραψε τα πρόστιμα. Δεν μπορούσε να τους βάλει να τσοντάρουν για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης;;; ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ.
Τότε με την επάρατο.

2. Και μια και το έφερε η κουβέντα: Την ετήσια χορηγία από την Alpha Bank  για τις παραστάσεις του θεάτρου της ρεματιάς την πήρε ο δήμος;;; Διότι μάθαμε ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ....
ΓΙΑΤΙ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου