Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ...

... όποιος έχει μείνει στο ΠΑΣΟΚ θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ αφού θα κάνουν όλοι προεκλογική εκστρατεία και θα μαζέψουν ο καθένας από καμιά σαρανταρέα να πάνε να ψηφίσουν.

Αναμένονται και άλλες υποψηφιότητες από όλη την Ελλάδα.
Παλιοί σύντροφοι διακινούν στο internet σενάρια υποψηφιότητας της LADY ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ για να εκφραστεί η MACEDONIA και η Βόρεια Ελλάδα (άλλο τό 'να, άλλο τ' άλλο).

Στην Στερεά Ελλάδα συγκεντρώνονται σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες υπογραφές στήριξης υποψηφιότητας της Κατερίνας Μπάτζελη.
Στην Πελοπόννησο γιαούρτια - συγνώμη υπογραφές ήθελα να πω -  μαζεύει ο Οδυσσέας Βουδούρης ενώ στην Λεβεντογέννα λέγεται ότι ξεκινάει κίνηση για να πειστεί να διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Νεονάκης αλλά - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (ΝΑΙ, ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ;;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ )

Πρωτοβουλίες στήριξης πιθανής υποψηφιότητας της κυρίας Δρέττα έχουν αναλάβει στην β Αθήνας ο Σύλλογος Παιδοφίλων Περιστερίου, η Παναττική Ένωση Ουρολάγνων  σε συνεργασία με την Σαδομαζοχιστική Κίνηση Χαλανδρίου (Σ.Μ.Κ.Χ. για τους μυημένους).

Πιθανές υποψηφιότητες από τον χώρο των media: Ιορδάνης Χασαπόπουλος ( Ο Καψής δεν μπορεί, είναι υπουργός) και Χρήστος Κώνστας (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΝΕΙ! ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - πώς στο διαόλο μαζευτήκαν όλοι αυτοί στο Χαλάνδρι δεν μπορώ να το καταλάβω. ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ;;;) (Διερευνήθηκε και περίπτωση ΜΠΑΜΠΗ αλλά δήλωσε Νεοδημοκράτης και δεν θέλει).

Από τους παραδοσιακούς πολιτικούς το σκέφτονται ο Βασίλης Λεβέντης και ο Μπάμπης Κωνσταντόπουλος.

ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. Εκτός των εξ οφίτσιο υποψηφίων Καμίνη και Μπουτάρη το σκέφτονται και στελέχη του Χαλανδρίου με πιο πιθανή την υποψηφιότητα της Κικής Γκότση της οποίας η υποψηφιότητα συναντά όμως τις αντιδράσεις νεώτερων  συντρόφων που δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την ηγεσία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης (Πράσσος - Καραμολέγκος) αλλά βάζουν θέμα να είναι μόνο ένας υποψήφιος από την παράταξη του κου Ανδρεόπουλου.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ αφού πολύ πιθανή θεωρείται μια υποψηφιότητα του Χρήστου Πρωτόπαππα ή του Λάμπρου Κανελλόπουλουμε την ιδιότητα όμως του πρώην Προέδρου της ΓΣΕΕ (για επικοινωνιακούς λόγους έχει εκτιμηθεί ότι είναι πιο πιασάρικο σήμερα να δηλώνεις συνδικαλιστής από βολευτής γιατί σέρνονται και γιαούρτια). Υποψηφιότητα Παναγόπουλου έχει αποκλειστεί διότι ο σημερινός Πρόεδρος αυτή την περίοδο διαπραγματεύεται σκληρά και άοκνα με την τρόικα και την κυβέρνηση του Παπαδήμου (την οποία ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε να γίνει αφού ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ) και δεν μπορεί να αφιερώσει χρόνο στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Τέλος από το βαθύ κομματικό επιτελείο πιθανή υποψηφιότα ενός εκ των  Δίδυμων ή του Μαρίνου του καφετζή (που όμως έχει πάρει σαφής αποστάσεις από την πολιτική του μνημονίου από την πρώτη μέρα ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ CDS.  http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/01/blog-post_8615.html)

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ: http://pasokhtefra.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου