Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ....

.... για τον περιορισμό των απωλειών για τους μισθωτούς και συνταξιούχους, συμφωνήθηκε ότι:

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2020, οπότε λίγει το πρόγραμμα σταθεροποίησης του ελληνικού πληθυσμόυ στα επίπεδα του 1945 (αμέσως μετά την κατοχή).

Σε περίπτωση που οι στόχοι του προγράμματος δεν έχουν επιτευχθεί και αυτές οι κατσαρίδες οι έλληνες επιμένουν να επιβιώνουν η ζωή της κυβέρνησης δύναται να παραταθεί για μια - δυο δεκαετίες ακόμα.

Σε δηλώσεις του ο κος Σαμαράς τόνισε: "Ε δεν θα κάτσουμε και με το ημερολόγιο στο χέρι, το 2020", ενώ ο ΓΑΠ τόνισε: "Θα διασφαλίσω προσωπικά την λειτουργεία των δημοκρατικών θεσμών το 2020. Ανοίγω σήμερα και εγγυόμαι προσωπικά τις διαδικασίες για την αδιασάλευτη τήρηση του Συντάγματος. Δεν υπάρχει χώρος για άλλες προσωπικές στρατηγικές, αρκούν οι δικές μου. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να αμφισβητούν τις επιλογές μου. μην ξεχνάτε: Εγώ έσωσα την χώρα από την καταστροφή που είχε προκαλέσει η κυβέρνηση Καραμανλή".

Τέλος ο κος Καρατζαφέρη σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην Πλατεία τόνισε: " Θα είμαστε παρόντες και θα αναλάβουμε το κόστος που μας αναλογεί. Προέχει η σωτηρία της Πατρίδος. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς του κομμουνιστοσυμμορίτες που σήκωσαν κεφάλι".

Εκτός από τους αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση στην πλατεία απευθύνθηκαν και οι Ντόρα Μπακογιάννη και Φώτης Κουβέλης:

Ντόρα Μπακογιάννη: "Δηλαδή τώρα εμένα γιατί με διαγράψανε;;;"

Φώτης Κουβέλης: " Η κυβέρνηση πρέπει να εργαστεί σθεναρά ώστε η πορεία προς τις εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν,  να είναι αδιασάλευτη από τριβές και εντάσεις που προκαλούν κυρίως οι ακραίες φωνές του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι απολύτως αναγκαίο να εξασφαλιστούν οι συνθήκες για την διενέργεια ενός πολιτισμένου διάλογου επιχειρημάτων - κυρίως μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ - ώστε να αναδειχθεί η πολιτική επικυριαρχία των δυναμεων της Κεντροαριστεράς, σε όσους θα έχουν ζήσει μέχρι τότε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου