Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ!

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.

ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ:
1.       Η Κική Γκότση δεν είναι η Κ.Μ. που αναφέρεται στο περιβόητο δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ (http://stinplatia.blogspot.com/2012/01/blog-post_84.html) σύμφωνα με οργισμένη δήλωσή της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το ξέρουμε κα Γκότση. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. Το επιβεβαιώνουμε και εμείς από εδώ, αυτό το μικρό και ασήμαντο blogακι, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.

(Όπως επίσης μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ότι το «Κ.Κ.» δεν είναι Κονδυλία Καρατζά. Άλλωστε δε δουλεύει και στην εφορία η Λούλα).
ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΥΡΕΣ.

2.       Όταν θίγεται άδικα η Κικίτσα είναι ανθρωποφαγία, όπως είπε. Όταν κάνει όμως  εκείνη αναίτιες επιθέσεις στον Παττακό σε κάθε συμβούλιο, όταν η συμμορία έχει στοχοποιήσει την εργασία μας και όσοι δεν προσκυνούν διώκονται σε κάθε επίπεδο της ζωής τους, όταν έχουν κάνει ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ κλπ,  όταν χασκογελάν σας ηλίθιοι όταν υβρίζονται και προσβάλλονται οι άλλοι,  είναι απλά ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΣΤ! 

3.       Μάθαμε ότι πίσω από τον θόρυβο που έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα του ΕΘΝΟΥΣ είναι ο …. (καλά ποιος άλλος), Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ! Μάλιστα ως απόδειξη περί τούτου είναι ότι για το θέμα ρώτησε να πληροφορηθεί από την κα Μιχαήλ η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ και βέβαια το θέμα έχει αναδημοσιεύσει η ΠΛΑΤΕΙΑ.
Άρα ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ! Όλα αυτά, τα προκάλεσε ο Ζαφειρόπουλος, ο οποίος πλέον εμφανίζεται με ιδιότητες δρακονιανού υπερόντος με ιδιότητα να βρίσκεται παντού ταυτόχρονα και που τα κάνει όλα (και τους  συμφέρει όμως)
4.       Ο κος Καραμολέγκος έχει 2 παιδιά. (Να του ζήσουν ειλικρινά).
Επίσης είναι πολύ ευαίσθητος και φιλάσθενος – πρέπει να έχει περάσει κάτι μικρός (πνευμονία, τύφο, εντεροϊό,  κοκίτη ή κάτι παρόμοιο) διότι αν τον καταβρέξεις ισοδυναμεί γι’ αυτόν με «δολοφονική απόπειρα».
Επίσης ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε είναι ότι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να  αποκαλείς τους άλλους «μπατίρω», «μπατίρη», «μπατιρόγατε», «χοντρή», «απροσάρμοστη», «πόσα πήρες ρε», «αει μωρή από εδώ».
5.       Μάθαμε επίσης ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, όλων των πολιτών που είναι κόντρα στην τοπική συμμορία είναι στην διάθεσή της και μπορούν να τις χρησιμοποιηθούν στο δημοτικό συμβούλιο απειλητικά για να βουλώνουν στόματα. (Δε νομίσω Τάκη).
       Μηνύσεις, στοιχεία δικογραφιών σε εξέλιξη, σεξουαλικές προτιμήσεις, ονόματα γκόμενων, pin πιστωτικών καρτών, καυγάδες με τις γυναίκες μας, χρώμα σώβρακου, ιατρικοί φάκελοι, ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ (ΑΔΕΛΦΟΣ;;;) του ΜΠΑΤΣΟΚ.
6.       Ο Στάθης (και ο Τσακ Νόρρις) ξέρει ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΕΚΔΟΘΕΙ! Διότι ο Στάθης ανακοίνωσε ότι γνωρίζει το πόρισμα για την υπόθεση του νομισματοκοπείου (τσιγγάνων) «… το οποίο θα κοινοποιηθεί στον δήμο μέσα στον Μάρτιο»,όπως ο ίδιος είπε (ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΙΟΛΑΣ).
         Οπότε εμείς οι αφελείς μπορούμε να συμπεράνουμε είτε ότι όντος το ξέρει ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ που του το σφύριξε (ΚΑΚΩΣ) και άρα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ η αρχή που διενεργεί τον έλεγχο και δέχεται επιρροές ή αμόλησε ένα πυροτέχνημα δια να διατηρήσει – για πόσο ακόμα – την θέση του ως αρχηγός (που το θεωρούμε πιθανότερο, διότι εμείς εξακολουθούμε ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε  εμπιστοσύνη στους θεσμούς και δη της δικαιοσύνης – δεν μας έχει μείνει και τίποτε άλλο, άλλωστε να πιστεύουμε).

7.       Ο Στάθης (και ο Τσακ Νόρρις) ξέρει και το τι θα κάνει ο εισαγγελέας στην προανάκριση που γίνεται για τα διαφημιστικά τέλη.
ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ διότι η προανάκριση είναι σε εξέλιξη ΑΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι θα κάνει, πώς να ξέρει ο Στάθης.

8.       ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ: «Δήμαρχε οφείλεις να ξηλώσεις τα μέσα αστικού εξοπλισμού».  
9.       Η Αντίσταση κρατάει ίσες αποστάσεις.
ΜΑΘΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:
Ότι ο Κ. Παττακός βρήκε την ΔΥΝΑΜΗ να μην παίξει το παιχνιδάκι τους και καταδίκασε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ! Ξέρεις μέσα σου πού είναι το δίκιο. Μην μασάς σε εκβιασμούς.
Το ίδιο έκανε και ο δήμαρχος Γ. Κουράσης ο οποίος ΚΑΤΑΦΕΡΕ να τοποθετηθεί χωρίς να τους δικαιώσει. Καταλαβαίνει άραγε ότι πρέπει να την κάνει σιγά – σιγά από την γραμμή που τον οδήγησαν ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ; (Ε, όχι και ποιοι τον οδήγησαν. Μην λέμε όλο τα ίδια γιατί θα γίνουμε αηδία. Κατήφλα έχουμε;)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ HIGHLIGHT!

Η συζήτηση έχει προχωρήσει, η προ ημερησίας διαδικασία έχει τελειώσει, το Δ.Σ. συζητάει ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΕΜΑ που αφορά  την υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος για την αντιμετώπιση ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΤΟΠΕΚΟ). Μετά την εισήγηση τοποθετείται αρχικά η κα Καρατζά διατυπώνοντας την εύλογη κριτική του ΚΚΕ γιατί αυτά τα χρήματα της Ε.Ε. δεν τα εμπιστεύονται στην αυτοδιοίκηση και τα στέλνουν στους δήμους μόνο μέσα από συμπράξεις με ιδιώτες.
Τον λόγο παίρνει ο πρώην Δήμαρχος κος Παττακός, ο οποίος αναφέρεται στην ανάγκη να αξιοποιηθεί το πρόγραμμα και διευρύνοντας την τοποθέτησή του  αναφέρεται στην ανάγκη να στηριχθεί συνολικά η ευρωπαϊκή στρατηγική της χώρας.
Οπότε μόλις τελειώνει παίρνει το λόγο ο αρχηγός της αντιπολιτεύσεως.
Όλοι περιμένουμε να ακούσουμε την άποψή του για το σοβαρό αυτό θέμα και αν πρέπει ή όχι να υλοποιηθεί το πρόγραμμα κατά την άποψή του. «Ποια ευρωπαϊκή πολιτική της χώρας. Το να μιλάει ο επί τρεις τετραετίες δήμαρχος ακόμα στο Δ.Σ. είναι ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ …» οπότε αρκετοί, από όλες τις πτέρυγες, άρχισαν να φεύγουν εκτός αιθούσης για  τσιγάρο.
Μιλάμε τώρα για κολλημένη βελόνα …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου