Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Αγαπητή Πλατεία δεν είμαστε θυμωμένοι αλλά ζητάμε να δείτε και εσείς .Τι συμβαίνει με το Γυμναστήριο και με την πολιτική συμπεριφορά του προέδρου.
Αγαπητέ Άγγελε

Η διαμαρτυρία του Γυμναστικού σου είναι γνωστή και από την διοικούσα επιτροπή του Μπάσκετ.
Ο πρόεδρος του Γυμναστηρίου όμως χρεώνεται με μια σειρά ανεξήγητων πράξεων που με προβληματίζουν και λόγω της σχέσης που είχα μαζί του αλλά και γιατί γνωρίζει το αντικείμενο συνεπώς συνειδητά ενεργεί.
1) Προσπάθησε να φέρει στο Γυμναστήριο το γνωστό Σύλλογο του Χόκεϋ!!!!

2) Έστειλε γυμναστές του Δήμου να κάνουν ΤΕΣΤ στα Δημοτικά για αθλητές Στίβου για λογαριασμό του συγκεκριμένου συλλόγου (ενέργεια πρωτοφανή για τα αθλητικά δεδομένα).

3) Προσπάθησε πάλι με τον προαναφερόμενο Σύλλογο λειτουργήσει τμήμα Τοξοβολίας στο γήπεδο Μπιτς βόλεϊ που ο Γυμναστικός με δικά του έξοδα έφτιαξε.

4) Έδωσε ολόκληρη αίθουσα για την ενόργανη γυμναστική νέου συλλόγου που έχει πρόεδρο την εκδότρια της εφημερίδας του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης.
5) Για πρώτη φόρα και με δεδομένο ότι το κλειστό δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ούτε στοιχειωδώς τις ανάγκες των σωματείων δίνει ώρες προπόνησης στην ενόργανη μέσα στο κλειστό, ώρες που εντελώς τυχαία παίρνει πάλι από τον Γυμναστικό.
6) Πέρασε ένας χρόνος και το Γυμναστήριο δεν έχει χρονόμετρο 24΄΄

7) Για το στρώμα του ύψους που εμείς το συντηρούμε με βελόνες και κλωστές έχεις φωτογραφίες.

8) Με δυναμική παρέμβαση μας και διαμαρτυρία στον Δήμαρχο κλείνει την πόρτα για να μη μπαίνουν μέσα στον Αθλητικό χώρο αυτοκίνητα για παρκάρισμα!!!

9) Κάνει εκδήλωση για να τιμήσει παλαίμαχους αθλητές δίνει τον λόγο στην μείζονα αντιπολίτευση και την βράβευση ενός αθλητή συνεχίζει με είκοσι ακόμη βραβεύσεις αλλά ξεχνά εμένα. 

10) Στην πρόσφατη εκδήλωση με τους εργαζόμενους στο Παβίλιο τιμάει τον χορευτή Μεταξόπουλο και ενώ στην αίθουσα είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και όλοι οι αντιδήμαρχοι φωνάζει για την βράβευση πάλι τον αρχηγό της Μείζονος αντιπολίτευσης και φυσικά δεν ανακοινώνει την δική μας παρουσία .

ΣΧΟΛΙΟ  ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Νίκο συγνώμη για την καθυστερημένη αντίδραση αλλά το θέμα του παγοδρόμιου μου έχει φάει πολύ χρόνο.
Σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε ειδική μεταχείριση του Ηλ. Ντάβαρη από την Πλατεία, παρά τις καλές προσωπικές μου σχέσεις με τον Ηλία - μπορώ να ξεχωρίζω ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ από ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ για πράξεις ή παραλείψεις της διοίκησης. όπως άλλωστε και εσύ.
Αυτό βέβαια απαιτεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ που βρίσκεται σε περιορισμένες ποσότητες στις μέρες μας μεταξύ των ταγών μας΄και έτσι  η ΠΟΛΙΤΙΚΗ έχει αντικατασταθεί πλήρως από τις δημόσιες σχέσεις (ΚΑΛΕΣ ή ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ είναι η ανάλυση πλέον,  ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ή ΔΙΑΦΩΝΙΑ), κάποιοι εκ των οποίων ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ, αντί να απαντήσουν με επιχειρήματα, όπως καλώ τον Ηλία να κάνει ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ - αν και ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι είσαι σοβαρός άνθρωπος και δεν θα έλεγες δημόσια ανακρίβειες.
(ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ - αριθμός 1 - κείμενο, δήλωση κλπ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ κλπ, που μας στάλθηκε και δεν αναρτήθηκε εντός τριών ημερών.  (Ανάλογα με τον χαρακτήρα του θέματος και πιθανή πληθώρα ύλης). ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - αν είναι ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ, οπότε μην θεωρεί κανένας ότι υπάρχει περίπτωση να ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ υπέρ ή κατά κανενός, ούτε ημών των ιδίων.
Ως εκ τούτου τα θέματα που μας καλείς να ασχοληθούμε ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι τα αξιολογούμε ΚΑΙ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και ΩΣ ΚΡΙΣΙΜΑ και ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ και βέβαια και θα ασχοληθούμε με αυτά, όπως σου ζητάμε να μας βοηθήσεις στην ανάδειξή τους
(ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ, δεν χρειάεται να στέλνεις καν email.
Και βέβαια η επιστολή σου, μας έδειξε ΝΕΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ πλευρές της εφαρμογής της ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - και στον αθλητισμό - που δεν γνωρίζαμε.
Όσο και να το επιθυμώ, δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάλυψη όλων των θεμάτων της πόλης και όλων των πλευρών της δημοτικής πολιτικής μόνο από την Πλατεία.
(Ίσως άμα μεγαλώσουμε και βγάλουμε μουστάκια καταφέρουμε να έχουμε και έναν συνεργάτη για περισσότερο ρεπορτάζ, αλλά όπως γνωρίζεις αυτά είναι δύσκολα πράγματα, ΔΙΟΤΙ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!")
Συμπερασματικά λοιπόν: ο ΓΣΧ πρέπει να φύγει από το κλειστό - στο οποίο στεγάζεται 40 χρόνια τούρκικα - για να το πάρει η συνεργάτης του πρίγκηπα της Ζαμούντα και ο Καραμπιπέρης πρέπει να διώκεται πέντε φορές τον μήνα γιατί συνεργάζεται μαζί μου και επειδή ο άλλος συνεργάτης του πρίγκηπος ... ξέρεις.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ  ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ:
1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΪΤΥ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΟΠΑΫ ΚΑΙ ΖΟΡΡΟ! (να μην ξεχάσω να ψηφίσω την Κυριακή).
2.ΕΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΟΥΡΑΣΑΙΟΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,  ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ESSEX - ΜΕ ΕΝΖΥΜΑ, ΔΙΠΛΟ ΑΜΜΟΝΙΑΖΟΛ  ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ", ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ! (ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ;;;)


ΥΓ 1: ΧΟΚΕΫ;;;; Πω ρε φίλε! Αγγλία γίναμε! ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΟΚΕΫ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΙΣΤΑΝ;;;; ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΙ HOMO PASOKIUS! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ! Εμείς οι μπατηρόγατοι δεν το έχουμε καταλάβει!
ΑΚΟΥ ΧΟΚΕΙ!!! Και ποιο χόκεϊ παίζουν οι Χαλανδραίοι τώρα;;
Του Πάγου ή το άλλο που μοιάζει με ποδόσφαιρο με μπαστούνια ;;;
ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ;;; Αυτό δεν θέλει γήπεδο μεγάλο με γκαζόν;;; ΑΚΟΥ ΧΟΚΕΫ.  Ή Φύτρωσε και ΕΚΕΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ μόνο του;;;;
ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ: ΜΑΚΡΙΑΣ ΓΑΪΔΟΥΡΑΣ! Και θα ζητάω ώρες στο κλειστό και εγώ.
Γιατί δηλαδή;;
ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΜΑΙ! Και άμα σκάσω με φόρα στην "γαϊδούρα" πού να αντέξει;  Θα τους γκρεμοτσακίζω όλους και θα νικάω!
Πάω για απονομή ευρωπαϊκού βραβείου!
ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΠΟΛΥ! Αφού γι' αυτό ζει! Για να μου δώσει ένα βραβείο! ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΟΜΩΣ! ΥΓ 2 : ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΙΚΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 24ων sec;;; ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΝΟΝΑ  ΤΟ ΧΟΚΕΫ;;Άσε που ουσιαστικά φταις εσύ και δεν θέλεις να το παραδεχτείς. . ΝΑ! Ένα τέτοιο θα  έπαιρναν στο μπάσκετ αν δεν ήσουν εσύ πρόεδρος του ΓΣΧ! ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ! Που έφτιαξες την ομάδα τόσα χρόνια πριν και ακόμα δεν την έχεις δώσει στον Τουίτυ και τον Σούπερ Γκούφυ. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ! ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!

ΚΑΛΟ Σ-Κ!


      


1 σχόλιο:

  1. H πολιτική και η δημοσιογραφία θέλουν και κότσια .Η πλατεία τα έχει. Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα το δημοσίευες. Δυστυχώς εκείνοι που εκπροσωπούν το Πασοκ στο Χαλάνδρι διορισμένοι μέχρι τώρα και αποκομμένοι από την τοπική κοινωνία θέλουν να μπουν και στην νέα εποχή Βενιζέλου με δεκανίκια τους ίδιους που τους στήριξαν και πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *