Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Επισκέπτες στην πόλη τους οι Χαλανδραίοι - Δελτίο Τύπου


Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

2108032349-6944433097

www.pantazis-nikos.gr

e-mail: pantazisniko@gmail.com


Ο Δήμος της απραξίας, των λαχανόκηπων, της εγκατάλειψης των πολιτών, βάζει τώρα και παρκόμετρα για να μας αποτελειώσει.
Ο Δήμος που δεν έχει χρήματα να συντηρήσει παιδικό σταθμό που του παρέχεται χωρίς ενοίκιο, που δεν έχει κοινωνική υπηρεσία ,που δεν έχει δώσει ούτε ένα Ευρώ στους Συλλόγους, που χρωστάει σε όλους.
Βρήκε για να χαρατσώσει τους χαλανδραίους

(22.513)Ευρώ για διαγράμμιση της περιοχής

(35.367)Ευρώ για οδοσήμανση

(36.285)Ευρώ για κάρτες

Πρόκειται για την ελεγχόμενη στάθμευση στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο του Χαλανδρίου, η οποία επιστρέφει ύστερα από τη δεκαετία του ’90 και τη διοίκηση του Κώστα Παττακού και αφού δεν έχουμε ξεμπλέξει ακόμη με τα δικαστήρια από την κακή διαχείριση. Η επιλεγμένη περιοχή χωρίζεται βασικά σε δύο ζώνες στάθμευσης: μια για τους επισκέπτες και μια για τους μόνιμους κατοίκους. Η ζώνη των επισκεπτών περιλαμβάνει τους κύριους οδικούς άξονες της περιοχής, οι οποίοι αποτελούν τμήματα διαδρομών πρόσβασης στην περιοχή του εμπορικού κέντρου του δήμου.

Οι άξονες που εξυπηρετούν τους επισκέπτες θα περιλαμβάνουν τμήματα των οδών: Α. Παπανδρέου, Κολοκοτρώνη, 25ης Μαρτίου,Αριστοφάνους, Αφροδίτης, Παπάγου,Αγ. Παρασκευής, Αγ. Γεωργίου,Λ. Β. Γεωργίου Β΄, Καραολή-Δημητρίου, Σωκράτους, Αριστοτέλους, Πατρ. Γρηγορίου Ε΄(μετά τη Γυφτοπούλου), Γκίνη,Κανατσούλη, Ζαλοκώστα,Παράσχου, Φ. Λίτσα.
Στην ζώνη των επισκεπτών θα πληρώνουν όλοι και οι κάτοικοι!!!



Η περιοχή που εξυπηρετεί τους μόνιμους κατοίκους αποτελείται από τις οδούς: Στρ. Α. Παπάγου, Φ.Λίτσα, Δημοσθένους, λ. Πεντέλης, Νυμφών, Δάσους, Ράχης, Κ.Βάρναλη, Πατρ. Γρηγορίου Ε΄,Π. Μελά, Αιγαίου, Π. Καλαμά,Γρίβα, Ζαλοκώστα, Σολωμού, Κ.Παλαιολόγου, Μιλτιάδου, Σοφ.
Βενιζέλου, Αριστοτέλους, Καραολή-Δημητρίου, Αριστείδου,Σωκράτους, Φ. Λίτσα, Αγ. Παρασκευής, Διογένους, Στρ. Α.Παπάγου.
Στην ζώνη των κατοίκων δεν θα πληρώνουν μόνο όσοι κάτοικοι μένουν στην Ζώνη. Όλοι οι άλλοι θα αντιμετωπίζονται σαν επισκέπτες.

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης ο Δήμαρχος θα γεμίσει την πόλη παρκόμετρα και οι μόνιμοι κάτοικοι θα γίνουν επισκέπτες στον τόπο τους.
Έτσι λένε θα βοηθήσουν το εμπορικό κέντρο. Εμείς λέμε βάζουν φωτιά σε ότι απόμεινε και θα αναγκασθούν εκ των πραγμάτων να αλλάξουν απόφαση.
Εν το μεταξύ οι κερδισμένοι θα είναι όσοι ανάλαβαν τις μελέτες για την ελεγχόμενη στάθμευση (δύο μέχρι σήμερα) και όσοι θα αναλάβουν την εφαρμογή που δεν θα μείνει για πολύ στα χέρια του Δήμου!!


Χαλάνδρι 24 Απριλίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου