Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Άδεια για το πρώτο ΝΟΜΙΜΟ μπουρδέλο στο Χαλάνδρι! Το θέμα θα συζητηθεί την ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο!

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!

ΑΒΑΔΙΣΤΑ!

 Έχουμε γεμίσει ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ και ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

 Άσε που χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση (μακρυά από τον δικό μας και ας είν' και πέντε πήχες) έχουμε διακρίνει μια αύξηση στα αγοράκια - κυρίως - που την έχουνε δει αλλιώς και μάλιστα στα ... ενδότερα του δήμου (με την ευρύτερη, την καλή την έννοια της λέξης δήμος, την αρχαιοελληνική, που έλεγε και ένας παλιός.)

 Επιτέλους το κέντρο μας βρίσκει τον ρόλο που (δεν) του σχεδίασαν, όταν ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ (όπως ζήταγαν κάτι γελοίοι που μιλούσαν για κάτι κομμουνισμούς περί χρήσεων γης και κανονιστικές διατάξεις).
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ! Γιατί ξέρετε, εμείς είμεθα πάντα υπέρ της τάξης και της ευνομίας! 

 Ξεκινάμε ανέκδοτο αγώνα ώστε ο Δήμος να εκχωρήσει την άδεια λαμβάνοντας όμως συγκεκριμένες, αυστηρές και δεσμευτικές ανταποδοτικές υπηρεσίες για τους δημότες του και την πόλη στις νέες επιχειρήσεις που καλωσορίζουμε στο Χαλάνδρι.,

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

1. Να εγκρίνεται ο τιμοκατάλογος των παρεχομένων υπηρεσιών από την οικονομική επιτροπή του δήμου. Να επιβληθεί διατίμηση στο ιεραποστολικό ώστε να προστατευθεί το δικαίωμα των ασθενέστερων εισοδηματικών στρωμάτων να απολαμβάνουν τις νέες υπηρεσίες στην πόλη μας.
2. Προκειμένου ο δήμος να ενισχύσει τα έσοδά του να επιβληθεί ειδικό ΡΟΖ τέλος πολυτελείας (κατά το πράσινο τέλος) σε full προγράμματα, ειδικά ακριβά γούστα, τριολέ, αυταρχικά κλπ!
ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ! Να μπει μια τάξις επιτέλους και μία κοινωνική δικαιοσύνη!

3. Δωρεάν υπηρεσίες στους συνδημότες μας τρίτης ηλικίας! Η επιχείρηση να αναλάβει με χορηγία ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ VIAGRA (αφού για άλλα δωρεάν φάρμακα οι συνταξιούχοι δεν .ελπίζουν πια.)
4. Δοκιμή των παρεχομένων υπηρεσιών μηνιαία, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από το επιτελείο του Δημάρχου από εθελοντές αντιδημάρχους και συμβούλους! ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ, δεν μπορούμε να γίνουμε πιο λεπτομερείς αλλά είναι γνωστό ότι άλλους τους κουφαίνει και άλλους τους .... τυφλώνει!

5.Συνέργειες  με το Αετοπούλειο ΓΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ. 

6. Άμεση επέκταση των παρεχομένων υπηρεσιών σε αντίστοιχες επιχειρήσεις για τις συνδημότισσές μας. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΙΣΟΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ! Αλλιώς θα θεωρηθεί φαλλοκρατική παρεκτροπή στην πολιτική του δήμου.

7.  Το ΣΚΕΠΙ να αναλάβει τον υγειονομικό έλεγχο (είδες Γιάννη πώς σε προσέχουμε!)

8. Να απαντηθούν πάραυτα από την τοπική κοινωνία ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, του στυλ "Τα μπουρδέλα κρατικά, να μαμεί η εργατιά".

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΣΜΟ και ελπίζουμε να βρει στήριξη από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που κινούνται στον χώρο της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης και της κεντροαριστεράς!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!
ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:

Το δημοτικό συμβούλιο να αναβληθεί για μια μέρα!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΤΗΣ ΚΑΣΙΑΝΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου