Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ... ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ .... ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Η απίστευτη υποκρισία - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ - με μοναδικό ΚΟΙΝΟ στόχο ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που τόλμησε να ενοχλήσει, μπαίνοντας στην μέση των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ εταιριών της υπαίθριας διαφήμισης και να λειτουργεί ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ αλλά με καθαρούς όρους ΑΓΟΡΑΣ, στα πλαίσια του νόμου και του υγιούς ανταγωνισμού πήρε κατά την προεκλογική περίοδο νέες διαστάσεις. (Υπάρχει βλέπετε και το ενοχλητικό blog).

Το θέμα το κρατήσαμε διότι οι εκλογές είχαν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ αλλά δεν μπορεί να μείνει στο σκοτάδι το ΣΟΥΡΓΕΛΟ που έγινε προεκλογικά - ΠΑΛΙ - με την κατανομή των διαφημστικών μέσων στα κόμματα.

ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΟΜΙΛΟΥΝ" και πόσο ΑΣΤΕΙΟΙ γίνονται για να υπηρετήσουν τα κρυφά αφεντικά τους, τους κρυφούς χρηματοδότες τους.

Δείτε λοιπόν υποκρισία:

1. Στο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της κατανομής των χώρων για τοποθέτηση περιπτέρων των κομμάτων και η διάθεση των δημοτικών χώρων διαφήμισης (οι περιβόητες χωροθετημένες θέσεις της ΦΛΥΑ) ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.

Εκεί λοιπόν - ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ - τέθηκε από - ποιον άλλο άραγε, τον μεγάλο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως - η πρόταση να διατεθούν μόνο τα στέγαστρα συγκοινωνίας, διότι "τα άλλα μέσα,  ο λεγόμενος αστικός εξοπλισμός είναι παράνομα". (Τι και αν είχε γνωμοδοτήσει διαφορετικά ο περιφερειάρχης στην προσφυγή του ίδιου;;; Ο τοπικός πρίγκιπας επιμένει. Αφού η αλήθεια και ο νόμος δεν συμφωνεί μαζί του, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια και το νόμο.

ΚΑΝΕΙΣ - ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ από τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν του είπαν ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Βλέπετε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, δηλαδή η επιλογή τους να μας έχουν υπό καθεστώς ΟΜΗΡΙΑΣ - ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ - ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ.
Η παράταξη του Ανδρεόπουλου με τις γνωστές, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ θέσεις της.

Η Λαϊκή Συπέιρωση - δια του Πέτρου Αναστασιάδη, αφού η Λούλα Καρατζά έτρεχε με την υποψηφιότητά της - με αιτιολογία ότι "η πρόταση απαγορεύει την αφισοκόλληση" δεν ψήφισε την κατανομή των μέσων.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με την θέση "είμαστε κατά της υπαίθριας διαφήμισης"  και οι "πράσινοι αντάρτες", δια του κου Βαρδουλάκη (ο Κ. Παττακός προτίμησε "συνδικαλιστική ασθένεια") ότι "ψηφίζει μεν αλλά με επιφύλαξη διότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις" , θέση που ήταν ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ διότι

1ον) ΔΕΝ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ και

2ον) πρόκειται για θέση που οφείλουν πλέον ΟΙ ΠΑΤΤΑΚΟΙ να την ακολουθούν πάντα, οπότε θα πρέπει ΟΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ να ψηφίζουν έτσι. Δηλαδή - για παράδειγμα - για όλα τα θέματα της Τεχνικής Υπηρεσίας αφού ως γνωστόν εκεί ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ" θα πρέπει να μην ξαναψηφίσουν τίποτα πια ή να ψηφίζουν "να κλείσει η λακούβα αλλά με επιφύλαξη".

[Θυμίζουμε ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ http://stinplatia.blogspot.com/2012/04/blog-post_17.html (αλήθεια τι γίνεται με αυτό ;;; Γιατί το έχουν βουλώσει όλοι;; Τόσα χρόνια ήταν λαλίστατοι. "Λέμε και καμιά μαλακία σε κάνα περαστικό";]

Η απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο ελήφθη λοιπόν μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας και το θέμα πήγε στην ΦΛΥΑ, όπως κάθε χρόνο για να γίνει η κατανομή των θέσεων στα κόμματα.

Όμως ο ΠΡΙΓΚΗΨ, μέλος του ΔΣ της ΦΛΥΑ, παρενέβει και πάλι, ζητώντας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Νάσο Μπαλέρμπα - όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε - να μην εκτελέσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η ΦΛΥΑ - "διότι είναι παράνομη" - (!!! ασταμάτητος) και έτσι το θέμα παραπέμφθηκε στην διαπαραταξιακή ΟΠΟΥ - Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - έπεσε η πρόταση να μοιραστούν στα κόμματα ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ (ώστε να διακιωθεί η ΠΑΡΑΛΟΓΗ άποψη του Πρίγκηπος και να μην κλωνιστεί η συνδιοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ και οι ισορροπίες της.

Με παρέμβασή μας και σε συνεννόηση με την Λούλα Καρατζά (που κατάλαβε το παιχνιδάκι που παιζόταν) τελικά ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ διατέθηκαν στα κόμματα, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Και ποιο παιχνιδάκι παιζόταν; ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ BLANK ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΝΔΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Τελικά ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ.

Όμως έχουμε ένα ερώτημα - παράπονο προς τους συντρόφους μας στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που θα το διατυπώσουμε δημόσια αφού το έχουμε συζητήσει και ιδιωτικά.

Ρε σύντροφοι τι θα γίνει με τις "ισορροπίες";
Δεν βλέπετε ότι ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ η σκοπιμότητα;;;
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ .... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ;;;;

Και τι θα πει "είμαστε γενικά εναντίον"; Από πού προκύπτει αυτή η θέση;

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΕΠΑΜ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χρησιμοποίησαν υπαίθρια διαφήμιση.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ και πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο να το κάνετε!
Δεν είναι δυνατόν πλέον να παίζεται ΤΕΤΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και να φοβόσαστε να πάρετε θέση "μην σας πουν".
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.

Τώρα τι σας έχει πιάσει;
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου