Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 5-6-2012

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι  5-6-2012

Εδώ και αρκετό καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας οργανωμένης και αδυσώπητης επίθεσης κατά των αντιμνημονιακών αποτελεσμάτων που ανέδειξαν οι κάλπες  της 6ης Μαΐου. Έχουν φτάσει, μάλιστα, στο σημείο κάποιοι να κατηγορούν και τους ψηφοφόρους ως «χαμηλής νοημοσύνης», επειδή δεν ψήφισαν τα κόμματα του Μνημονίου και να τους υποδεικνύουν να «διορθώσουν την ψήφο τους» και να πειστούν (με «πλύση εγκεφάλου» φυσικά) να κάνουν σωστή επιλογή στις 17 Ιουνίου! 

Ο εξόφθαλμος πανικός του δικομματισμού φαίνεται καθημερινά. Και στην προσπάθειά του να πιαστεί από την εξουσία και να συνεχίσει να εφαρμόζει την αντιλαϊκή πολιτική που του υποδεικνύει η ντόπια και ξένη ολιγαρχία, προσπαθεί να παγιδεύσει συνειδήσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Έτσι, χρησιμοποιεί  διαφόρους μικρο-εξευτελιστικούς τρόπους του σάπιου πολιτικού συστήματος, όπως αυτόν της λεγόμενης «τρομοκρατίας των γερόντων», δηλαδή, «ψήφισε αυτά που ξέρεις γιατί το…καινούριο δεν ξέρεις ποια δεινά θα φέρει στο σπίτι σου και στην Ελλάδα»!!! 

Είναι σαφές πλέον ότι, τα δεσμά από τις κομματικές εξαρτήσεις έχουν αρχίσει να σπάνε.
Τα – πρώην – «μεγάλα» κόμματα εξουσίας έγιναν μικρά και θα γίνουν ακόμη μικρότερα, καθώς, παγιδευμένα μέσα στο δρόμο της υποταγής και των δεσμεύσεων των αρχηγών τους, δεν μπορούν παρά να εφαρμόζουν πιστά τα …γερμανικά μέτρα λιτότητας και εξόντωσης των συμπατριωτών τους.

Η απάθεια και η απογοήτευση δεν μας ταιριάζει. Χωρίς τη δική μας συναίνεση, δεν μπορούν να συνεχίσουν να μας εξευτελίζουν. Βαρεθήκαμε πλέον το λήθαργο της «σωτήριας» λιτότητας και την πλάνη των «σωτήρων» που νουθετούν. Ο καθημερινός πόλεμος και η προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ, προφανέστατα σκοπεύει στη στήριξη του δικομματισμού και εναντιώνεται στη βούληση του ελληνικού λαού,  όπως αυτή εκφράστηκε ξεκάθαρα την 6η Μαΐου.

Οι επερχόμενες εκλογές αποτελούν σίγουρα ένα δημοψήφισμα. Όχι όμως δημοψήφισμα σαν αυτό που «σερβίρεται» από τους κηδεμόνες μας και τους υπηρέτες τους, δηλαδή τα τρομοκρατικά διλήμματα του τύπου «τρόϊκα ή χάος», «ευρώ ή δραχμή» και άλλες απίστευτες «ατάκες» της παραπλανητικής προπαγάνδας. Πρόκειται για ένα «καθαρό» δημοψήφισμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα μνημόνια. Είναι ακριβώς η αποτροπή του χάους που βιώνουμε καθημερινά, από τότε που άρχισαν να γράφονται αυτές οι μαύρες σελίδες στην ιστορία της χώρας μας και στο μέλλον του έθνους μας.

Για το λόγο αυτό, δεν μπορούν η οργή και ο θυμός των πολιτών να εκδηλωθούν μόνο ως διαμαρτυρία και ως καταγγελία, παρά μόνο ως πλήρης ανατροπή του καθεστώτος της υποτέλειας. Θα πρέπει οι εκβιαστές, οι συνεργάτες, οι υπηρέτες της διεθνούς τοκογλυφίας και οι εντολοδόχοι τους να λάβουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον ελληνικό λαό, για κοινωνική και εθνική απαλλαγή από κάθε μορφής δυναστεία.

Οι μύθοι καταρρέουν και οι αλήθειες αναδεικνύονται. Αυτό ας το έχουν υπόψη τους κάποιοι.


πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου