Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΦΕΛΟΥΣ

http://www.festivalrematias.gr/pirhoomicronpi974lambdaetasigmaeta-epsiloniotasigmaiotatauetarho943omeganu.html

- Πώς επιλέχθηκαν καλέ τα σημεία προπώλησης εισητηρίων του φεστιβάλ;;; Διότι θέμε και εμείς να μας δώσετε και να μας βάλετε σε όλα τα δελτία τύπου, στο site του φεστιβάλ το σήμα μας και να μας κάνει δωρεάν διαφήμιση ο Δήμος.
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ. Διότι να γίνεται προπώληση εισητηρίων του ΔΗΜΟΥ σε παράνομα λειτουργώντα καταστήματα (χωρίς ακόμα άδεια) έχει ένα θεματάκι. (ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ εεε;;; ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!)

- Πήραμε τηλέφωνο και εκεί που λέτε ότι κάνουν τηλεφωνική ή internetική πώληση, ζητήσαμε εισιτήρια για τον "ΕΓΩΙΣΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ". Ποιες είναι ρε παιδιά οι "δικές τους" και ποιες οι "άλλες";;; ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

- Γιατί οι "νόμιμες" τοπικές εφημερίδες (αυτές που γράφουν ό,τι θέλει η διοίκηση)  που κυκλοφορούν έχουν ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟΥ, το πρόγραμμα του Αετοπουλείου και εμείς πρέπει να το βάζουμε ΤΣΑΜΠΑ για να είμαστε "ΕΓΚΥΡΟΙ (φίλε Δημήτρη Χ εσένα κυρίως ρωτάμε;).
Γράφουμε πουθενά "ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ";;;
Είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - οπότε πρέπει - ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ - να το προβάλουμε ΤΣΑΜΠΑ - ή είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, οπότε πρέπει να ΠΛΕΡΩΝΕΙ για την προβολή της, όπως ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ;;;
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 100 ευρώ που θα παίρναμε. ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ, τι καλή σχέση έχουμε με τα λεφτά. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΑ.
Το λέμε γιατί ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ το θέμα ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε έναν δήμο που λειτουργεί ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ "κατόπιν ενεργειών μου", του Γκρούεζα και του Μαυρογυαλούρου.

Διότι αν αυτό που γίνεται είναι σωστό και δεν πρέπει να το αλλάξουμε και όπου κάνει συνεργασίες ο Δήμος με ΙΔΙΩΤΕΣ τους διαφημίζει ο δήμος, τότε ΘΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ να κάνει το ίδιο. ΝΑ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η BLANK".
ΕΕΕΕΕΕ;;;;;;

(Για να μην παρεξηγηθούμε: Η συνεργασία του δήμου με ιδιώτες και δη Χαλανδραίικες επιχειρήσεις είναι καλό πράγμα. Είμαστε ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ που το λέγαμε το 2000 - 2002 - για να μην ξεχνιόμαστε. ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ).

 ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΝΣΩΣΤΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ!
Κάνει προπώληση εισητηρίων ΜΟΝΟ για τις ΑΛΛΕΣ παραστάσεις - δηλαδή αυτές που δεν κάνει το VIVA, δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΜΠΡΙΚΑ.
Εμ πώς να μην παραιτηθεί ο άνθρωπος από το Δ.Σ. με ό,τι γίνεται εκεί μέσα;;;
Κάνει μόνος του αυτό που έπρεπε να κάνει η διοίκηση - χωρίς βέβαια να έχει καμία υποχρέωση ως ιδιώτης επαγγελματίας.

Σ.Σ. Με την Φάμπρικα δεν έχουμε τίποτα, όπως με ΚΑΝΕΝΑΝ επιχειρηματία που κάνει την δουλειά του. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, οπότε μιλάμε με όρους ελεύθερης οικονομίας.
 Τους κανόνες όμως τους βάζει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ή του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ στις συμβάσεις που κάνει και γι' αυτό εμείς επιμένουμε να στρέφουμε τα βέλη μας στους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ και ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
Και το γεγονός ότι ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ να γίνεται ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων και των ΑΛΛΩΝ παραστάσεων από το VIVA.GR είναι ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ευθύνη ΜΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ" και ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ διοίκησης.
Και για το γεγονός ότι γίνεται προπώληση σε ένα ΜΠΑΡ που ακόμα δεν έχει  άδεια λειτουργίας από τον Δήμο και που οι γείτονές εκεί μας έχουν πάρει ήδη τηλέφωνα παραπονούμενοι ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν μέχρι τις 4 τα ξημερώματα που κλείνει τα εξωτερικά ηχεία που έχει (το όνομα και το τηλέφωνο της καταγγέλουσας εργαζόμενης γυναίκας που μαζεύει υπογραφές είναι στα χέρια μας) είναι ευθύνη ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και του ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΥ και ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥ τρόπου που αντιμετωπίζει τα πράγματα.

Τώρα θα μου πείτε: Τι ψάχνεις;;
ΕΔΩ ΞΑΝΑΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥΔΟΤΙΜΟΛΟΓΙΟ - (σαφώς ψευδόμενοι, αφού ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ. Εκείνοι πήγαν να θολώσουν την εικόνα για τους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ για τα DEALS τους.)
Καλημέρεεεεες ...

ΥΓ: Θα αναδημοσιεύσει κανείς αυτή την ανάρτηση;; (Σιγά μεγάλε, θα σου φύγει πόντος από το καλτσόν!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου