Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πεντοχίλιαρα υπάρχουν!!!

Τελικά, είχαν δίκιο οι "κασσάνδρες"...Πράγματι. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε πάντα την έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή στη Δραχμή.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός εκτύπωσης των νέων χαρτονομισμάτων και εμείς, έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα από αυτά


Είναι γεγονός φίλοι μου. Ο Τσίπρας, αφού πήρε τα σπίτια μας, αφού μας απέλυσε από τις εργασίες μας (γύρω στους 150.000...ΑΜΕΣΑ, όχι...σε 2-3 χρόνια!!!), αφού πήγε τους μισθούς των εναπομείναντων υπαλλήλων στα 200 ευρώ (κατά τα βουλγαροκινεζικά πρότυπα) και στα 180 ευρώ τις συντάξεις των..."περήφανων γηρατειών", αφού έδειρε, εξαθλίωσε και στο τέλος εξόντωσε ανθρώπους και οικογένειες και αφού κορόϊδεψε ακόμη και τις πέτρες με το γνωστό σύνθημα "Λεφτά υπάρχουν", αποφάσισε να προχωρήσει στην άμεση έκδοση του Πεντοχίλιαρου (τα μεγαλύτερα χαρτονομίσματα θα εκδοθούν αργότερα, με το 82ο Μνημόνιο!!!), προκειμένου αφενός μεν να προχωρήσει η χώρα προς τη νέα εποχή, αφετέρου δε να δικαιώσει όλους όσοι υποστήριζαν ότι οι "κατοχικές δυνάμεις" ήταν η μόνη ελπίδα του "κακόμοιρου" Έλληνα.
Ώρα να κλείσω, όμως, το σύντομο κείμενό μου. Με ενημέρωσαν πώς...η...μυστική - αντικαθεστωτική "Τσιπρα-Ντουρ" έρχεται να με συλλάβει...Ε, όχι κι έτσι...Για αυτό ΔΕΝ μας είχαν ενημερώσει οι "Σωτήρες"...Ντροπή τους! 

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου