Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΠΤΙΚΗ:

Κατόπιν ΩΡΙΜΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ και προβληματισμού για το αν θα  έχετε όρεξη σήμερα να διαβάσετε τις σοφίες μου αποφάσισα ότι δεν μπορώ να σωπάσω για το  μεγάλο θέμα της επικαιρότητας.
Αυτό βέβαια είναι ο Κασιδιάρης και το ξύλο.

Ειδικά όταν έλαβα κάποια μηνυματάκια, του στυλ «κρατάς ίσες αποστάσεις για το θέμα της ξευτίλας του χθεσινού πρωινού στον ΑΝΤ1» αποφάσισα να «ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ» γιατί ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ και ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ που κάνουν όλοι οι άλλοι.
Πρέπει δηλαδή να χτυπηθούμε κάτω σαν χταπόδια και να ουρλιάξουμε εναντίον των Χρυσών Αυγών (του φιδιού) για να δείξουμε πόσο δημοκράτες και αντιφασίστες είμαστε;
Έχω την ταπεινή και ασήμαντη γνώμη ότι δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όσοι το κάνουν αυτό. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΠΛΟΚΟΚΑΝΑΛΑ.

Έχω την – ταπεινή και ασήμαντη – γνώμη ότι αν αυτό το ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ το κάνουν  ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ, που επιχειρούν να επιβάλλουν στην κοινωνία – ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ – τον μονόδρομο ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗΣ, άποψη που βέβαια εκπορεύεται ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ,  τότε γίνονται οι καλύτεροι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στα πολιτικά απαίδευτα πιτσιρίκια που ψηφίζουν ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ με τα όφωνα και επειδή η Αριστερά - Κεντροαριστερά ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, μήπως παρεξηγηθεί η γενιά του Πολυτεχνείου.

«ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΒΕ ΤΟΝ» τραγούδαγε η Μαρία Δημητριάδη.

Ένα κομμάτι που το έχουμε κάνει τον ύμνο της Πλατείας, αφού ήταν ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που ανεβάσαμε στο YOU TUBE.
Και η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ  ΜΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.
Αυτό έκαναν οι ΝΑΖΙ, αυτό έκανε ο ΣΤΑΛΙΝ, αυτό έκανε και η ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. (εξακολουθώ να θεωρώ τον εαυτό μου ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗ, όσο και αν μου λένε οι απέναντι ότι δεν είμαι και είμαι εθνικιστής).
Η χειρότερη μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ είναι άρνηση της συναλλαγής και συνύπαρξης  ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.
ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ.
Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΛΟΥ.

Για σκεφτείτε πόσα χρόνια τώρα. όποιος τολμούσε να πει «μα μήπως κάνουμε λάθος» στελνόταν ως εχθρός του λαού, της κοινωνίας ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,  στο περιθώριο. ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ.
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ;;;
Έθεταν το θέμα κάποιοι:
«Μήπως είναι λάθος το ευρώ χωρίς να προηγηθεί η σύγκληση των ευρωπαϊκών οικονομιών;»

Η απάντηση του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ των πολλών:

ΣΚΑΣΕ, ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ (οικονομολόγοι, πανεπιστημιακοί, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, τραπεζικοί αναλυτές, γυναικολόγοι και Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ). ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Ρωτούσαν κάποιοι:
Μήπως είναι μαλακία να κάνουμε εμείς Ολυμπιακούς Αγώνες αντί να μαζέψουμε λίγο τα οικονομικά μας;
Απάντηση:
ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, εχθρέ της ανάπτυξης της χώρας που θα πεις εσύ. Εδώ έχουμε 6% ανάπτυξη και εσείς γκρινιάζετε; ΑΝΤΙΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ!
Μήπως εκεί στο Μάαστριχτ, δεν έπρεπε να δεχτούμε περιορισμούς στην παραγωγή μας σε λαδάκι που το μοσχοπουλάμε και σε αριθμό τουριστών που δεχόμαστε;;
ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕ, ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ;;; Εδώ τόσοι σοβαροί, επιστήμονες  σου λένε ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ! Δεν θες να προχωρήσει η Ευρώπη; Μήπως είσαι με τους Ατλαντιστές, του Ρώσους, τους Ινδούς;;;
ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΥ! ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
Έχεις στοιχεία ρε Καραγκιόζη που τα λες αυτά;;; Πήγαινε στον εισαγγελέα. (Και από πίσω: κανονίστε να τελειώνουμε με αυτούς που τολμάνε να μας εμποδίζουν να τρώμε τον αγλέουρα).

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ
Ε καλά εσείς αυτά λέτε. Εδώ ο κόσμος προχωράει. Θα χτίσουμε τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες του μέλλοντος. Εσείς κάτσετε εκεί στο παρελθόν.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ!!! (διότι το αυγό του φιδιού ΤΟ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΦΙΔΙ, όπως η κότα, ξέρετε ...)
Και  εμείς δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
Διότι αντιταχθήκαμε στον φασισμό στα δύσκολα.
Την ώρα που το φιδάκι το είχαν κάποιοι στον κόρφο τους και το ζέσταιναν. Κυρίως στο ΠΑΣΟΚ αλλά υπό την ανοχή και την συνδιαχείριση του άλλου ποδαριού. ΤΗΣ ΝΔ.
Τα εύκολα τώρα  - να καταδικάζουν πρωί, μεσημέρι, βράδι τον Κασιδιάρη - τα αφήνουμε για άλλους να κάνουν το κομμάτι τους.

Και επειδή εμείς κοντράραμε τον ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ θέλω να θυμίσω ότι:

Είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ το να ξεχνάμε ότι Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ!

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ!
Και η μη χρήση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ στην πολιτική αντιπαράθεση ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Και το αντίθετο ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ!
Προς ΘΕΟΥ μην παρασυρόμαστε γιατί αυτά ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ!
ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΙΔΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ.
ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΑΙΤΙΟΥ - ΑΙΤΙΑΤΟΥ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΩ:
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΙΑΝΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΡΕΑ ΚΑΙ ΟΧΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου