Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

O ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ. 210 6522311, 213 2100531
Fax: 210 6084483
E-mail: ant.bta@patt.gov.gr

Αγ. Παρασκευή, 8/6/2012




Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012, με αφορμή την Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος, επισκέφτηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων όπου οι μαθητές είχαν διοργανώσει εκδήλωση με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος.

«Ήταν μία πρωτότυπη, συγκινητική και με ουσιαστικό περιεχόμενο εκδήλωση και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους» δήλωσε ο κος Μανιάτης μετά τη λήξη της γιορτής και επεσήμανε ότι «η εκδήλωση αυτή φανερώνει τι μπορεί να πετυχαίνει το Δημόσιο Σχολείο όταν υπάρχει ο εμπνευσμένος  και δημιουργικός  εκπαιδευτικός. Τέτοια είναι η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών μας που μέσα από αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Οι μαθητές παρουσίασαν δρώμενα με θέμα τη μόλυνση του πλανήτη, διάβασαν ποιήματα, τραγούδησαν.

Η περιβαλλοντική εκδήλωση ήταν και το επιστέγασμα των περιβαλλοντικών προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν από τους μαθητές και τους δασκάλους τους κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, η αντιδήμαρχος παιδείας και διοίκησης Αντωνία Δημητρακοπούλου - Μοσχοπούλου, ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και οι γονείς των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου