Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ!

ΟΧΙ είπε το ελεγκτικό συνέδριο σε εκπόνηση νέας μελέτης ένταξης του Πεύκο Πολίτη στο Σχέδιο Πόλης μην εγκρίνοντας την δαπάνη του 1.000.000 ευρώ (!)

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

ΣΩΣΤΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΕ!

Διότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ δεν μπορεί να υπερασπιστεί το δικαίωμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ (ακόμα και στον Βάσιο) ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ τα χρήματα των δήμων, αφού αυτούς εξουσιοδοτεί ο λαός (είπαμε φταίτε και εσείς με αυτούς που βγάζετε αναγνώστες μας, αλλά θα υπερασπιζόμαστε πάντα το δικαίωμά σας να ψηφίζετε ηλίθιους, πολιτικάντηδες, λαοπλάνους, υπαλλήλους συμφερόντων, ό,τι γουστάρετε!)

Είναι όμως ΣΩΣΤΗ η απόφαση διότι αυτό το εκατομμύριο ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΜΕΝΟ! (ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟ, αλλά σίγουρα για την υπόθεση της ένταξης της περιοχής στο σχέδιο).
Και θα πλήρωνε απλώς το "προπέτασμα καπνού" κάποιων που έτσι θα αποπροσανατόλιζαν - ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ - τους κατοίκους του Πεύκο Πολίτη και θα αγόραζαν ΧΡΟΝΟ.

ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΧΡΟΝΟ - ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Βλέπετε - μέσα από την κρίση έχουν έρθει στην επιφάνεια όλες οι ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ, χρόνια τώρα παπαριές και ανακολουθίες του δήμου (και όχι μόνο) που οδηγούν την περιοχή ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ της υπανάπτηξης ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.

Και να μας συγχωρούν οι κάτοικοι που δεν τους τα λέμε ευχάριστα - εμείς ποτέ δεν παίξαμε το παιχνίδι "ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ" και το άλλο "ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ" διότι ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ.
Και καταθεταμε ΑΠΟΨΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ!
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ;;;

Μα τα λέμε από το 2002!

Όταν ΑΠΟΡΡΙΨΑΜΕ - σαν πόλη - την ένταξη γιατί ήταν μεγάλο το πλάτος απαλλοτρίωσης για τον δρόμο. (Εμείς ήμασταν τότε οι εγκάθετοι που ψήφιζαν κόντρα στα συμφέροντα των πολιτών γιατί έτσι μας έλεγε ο ... Λαλιώτης και βέβαια ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ (πρωτότυπο, ε;).

(ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ  ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΜΗΝ ΧΕΣΩ! ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ - μέσα στο πανηγύρι της Ολυμπιάδας - και που το πήραν άλλες περιοχές - και το πληρώνουν σήμερα οι χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, μπατιρόγατοι κλπ).
Τότε που ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ  ΥΠΗΡΧΑΝ και που οι κάτοικοι θα τα έπαιρναν κασάτα αν ήταν στα ρυμοτομούμενα ενώ οι υπόλοιποι θα ήταν ήδη στο σχέδιο.

Τότε που κάποιοι ΕΣΩΣΑΝ την περιοχή για να μπει στο σχέδιο χωρίς τον δρόμο.

ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!
ΕΜΕΙΣ ΣΩΠΗΣΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ελπίζοντας ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ότι θα δικαιωθούν οι άλλοι και όχι εμείς.

Θα την έβαζαν λοιπόν την περιοχή αλλά κολλάνε όμως σε ένα θεματάκι, μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;

Μα το ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ! Πόσο μάλλον για να πληρωθούν ρυμοτομούμενα.

Πού;;;

Μα στο κεντρικό κράτος που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ - που παλιά (και στο ρυθμιστικό της Αθήνας) λέγανε Ελ. Πεντέλης - αλλά μετά το ξεμάτιασμα, τα βουντού και τα μαγικά που κάναμε στον Δήμο τον .... εξαφανίσαμε (ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ) και πήγαμε να τον κάνουμε δρόμο "τοπικής σημασίας" και να τον απαλλοτριώσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. (LARGAΔΟΥΡΑ! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!).

Όμως ούτε ο Δήμος έχει σάλιο για να προχωρήσει σε απαλλοτριώσεις και η φαεινή ιδέα κάποιων ότι ο δρόμος θα βγει από τις εισφορές των κατοίκων με την ένταξη ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.
"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ" που λέει και ο διαφημιστής.

Διότι ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΗΣ από την ένταξη της περιοχής να πάει στον δρόμο (κάτι που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΣΤΕΙΟ, ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ) και πάλι δεν φτάνει.

Αλλά και να έφτανε κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα έπρεπε να ήθελε να μπει η περιοχή στο σχέδιο χωρίς πλατεία, σχολείο, κοινωνικές υποδομές ευρωπαϊκού κράτους (μην γελάτε σας παρακαλώ, έχω πάρει το σοβαρό μου).

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ - ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ - ΕΞΕΛΙΞΗ τον δήμο και προφορικά - ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ -  και με ανάρτηση http://stinplatia.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6532.html ΟΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ (όπως πάντα οι μειοψηφίες) και όχι ΕΠΙΜΥΘΕΙΣ (όπως οι πολλοί).

Αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω ....
ΤΩΡΑ;;;
ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ: ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;;;

ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ! Διαβάστε την ανάρτηση. http://stinplatia.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6532.html

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!
(Πώπώωωωω! ΝΑΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Και δεν τους γουστάρω καθόλου).

Sorry Guys, αλλά είχαμε δίκιο από παλιά.

Λυπούμαστε γι' αυτό γιατί θα θέλαμε να είχαμε άδικο και να είχε οδηγήσει κάπου η στρατηγική σας, διότι εμείς είμαστε ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ και όχι με την πάρτη μας και την δικαίωσή της.

ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!
ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

Sorry και πάλι αλλά αυτή είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Αλήθεια που ενοχλεί το τοπικό κατεστημένο αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Και κανονικά (political correct για εμάς στα ελληνικά) θα έπρεπε τώρα να κουνάμε δάκτυλα και να χρεώνουμε ευθύνες στους "πολιτικούς αντιπάλους"

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ! ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. (κάτι τέτοιες μαλακίες λέμε και θα είμαστε πάντα μειοψηφία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου