Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΣΔΟΕ;;;ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Διότι έχουμε αναγνώστες που τους κόβει και μόνοι τους θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Την 1η Ιουνίου του 2006 έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της έγκρισης του έργου.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ:

ΤΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ: Λ. Καρατζά, Στ. Πετρόπουλος και Ντίνος προειδοποιούν με κάθε τρόπο αλλά η πλειοψηφία αποφασίζει μόνη της, ύστερα από εισήγηση του αντιδημάρχου Β. Λέκκα. Ο χρισμένος πλέον αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν μιλάει.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν κάνει ονομαστική ψηφοφορία - όπως προβλέπεται - αλλά ανακοινώνει το αποτέλεσμα. ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. (τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά είναι στα χέρια μας και θα τα ανεβάσουμε σε επόμενη ανάρτηση).

ΙΔΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ


Η Λούλα Καρατζά προσέφυγε στις 13 Ιουνίου κατά της απόφασης αυτής στην αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής μιλώντας για υπερτιμολόγηση των εργασιών.

Η προσφυγή απορρίφθηκε (!) από την επιτροπή της Περιφέρειας ως εκπρόθεσμη για μία μέρα αφού η Δευτέρα 5 Ιουνίου ήταν ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος και τελικά μετρήθηκε στο δεκαήμερο που δίνει ο νόμος προθεσμία για προσφυγή κατά απόφασης Δ.Σ. .
(ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΠΕΡΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΥ).

Στις 27 Ιουλίου το θέμα επανήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να γίνει διόρθωση της απόφασης στο τελικό ποσό (από 1 εκ ευρώ σε 911000 ευρώ).

394-2006

Η συζήτηση στο Δ.Σ. δεν καταγράφηκε στα πρακτικά (!)
.... Ταυτόχρονοι διάλογοι γράφουν τα απομαγνητοφωνημένα. Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία ανακοινώνει ο Πρόεδρος! ΤΕΛΟΣ! ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!
Δεν έγινε νέα προσφυγή.

Στην ίδια συνεδρίαση ήρθαν άλλα 2 θέματα και ελήφθησαν 2 ακόμα αποφάσεις στις οποίες θα σταθούμε: Η 392 και 393 του 2006.
ΑΣΧΕΤΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ. Θα δούμε. ΜΠΟΡΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.
(Η μία αφορά έγκριση ποσού 23000 ευρώ για συναυλία. Ίσως ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος δεχτεί να μας κάνει την τιμή να παραχωρήσει μια συνέντευξη για το θέμα που του ζητάμε μήνες. Πάντως σε ραδιοφωνικό σταθμό έχει αναφερθεί σε αυτό, τον έχουμε ακούσει με τα αφτιά μας, αλλά λεπτομέρειες δεν ξέρουμε για να γράψουμε κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία μας.)

Αρχές Αυγούστου ο Δήμαρχος κος Ζαφειρόπουλος ζητάει έγκριση των κονδυλίων και των μισθώσεων μηχανημάτων από τον Περιφερειάρχη (βλ. έγγραφο  στην ανάρτηση που ακολουθεί του zougla.gr.)
Ο Γενικός Γραμματέας εγκρίνει την δαπάνη (Αρ. πρ. 51151/29-8-2006 απόφαση ΓΓ Περιφέρειας).

Στις 7 Σεπτεμβρίου γίνεται αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου, όπου ανοίγει κωδικός για να ενταχθεί η δαπάνη για τι εργασίες.

423-2006

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2006, εκλέχτηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα αναλάμβανε την 1-1-2007.
Η Δημαρχιακή Επιτροπή ανέλαβε να προχωρήσει τις διαδικασίες:
Την πρώτη φορά που έρχεται το θέμα στην Δ.Ε. ο διαγωνισμός αναβάλλεται:
DΕ797- 2006 ΔΙΕΞ. ΔΗΜΟΠΡ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧ. ΔΙΑΒ. ΤΣΙΓΓΆΝΩΝ-45Η Δ.Ε.

Ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται στις 28 Δεκεμβρίου 2006. Είναι τρεις μέρες πριν λήξει η θητεία της και η θητεία του δημοτικού συμβουλίου, αφού από 1 Ιανουαρίου θα αναλάμβανε δράση το δημοτικό συμβούλιο που προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές του 2006.

DE827-2006

5 Φλεβάρη του 2007 υπογράφεται η σύμβαση και ορίζεται επιβλέπων μηχανικός στο έργο ο μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας Βαγγέλης Χάτζος.
Γίνονται οι εργασίες τις οποίες παρακολουθεί ο επιβλέπων μηχανικός - όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, ο οποίος συντάσσει τον πίνακα εργασιών.

Υποβάλλεται στην Δημαρχιακή Επιτροπή για έγκριση της δαπάνης. Η δημαρχιακή επιτροπή - με τη νέα της σύνθεση  -  συνεδριάζει και εγκρίνει την δαπάνη:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ. ΜΟΝΟ ΛΕΥΚΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ!!!
DΕ456-2007 Ε.Π. για εξοφλ. τιμ. περιοχ. διαβ. τσιγγάνων- 32η Δ.Ε.


Η ανάδοχος εταιρία εκδίδει τιμολόγιο στις 2-8-2007 και προφανώς πληρώνεται αφού υπάρχει εγκεκριμένη δαπάνη, εκδίδεται ένταλμα από την οικονομική υπηρεσία, θεωρείται από τον επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου (βλ το τιμολόγιο στην ανάρτηση του zougla.gr που ακολουθεί.)

Το θέμα τελειώνει διαδικαστικά.
Κάνα δυο φορές στο δημοτικό συμβούλιο γίνονται ψιλοαναφορές εντυπώσεων από συμβούλους που θέλουν να χρεώσουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο.

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ - ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ο Στάθης Ανδρεόπουλος, ο οποίος απευθύνεται στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Γίνεται αυτή η ανάρτηση:

ΖΟΥΓΚΛΑ http://www.zougla.gr/greece/article/sto-xalandri-ksodepsan-1-ekatomirio-evro-gia-apokomidi-mpazon

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010.
Ο κ. Ζαφειρόπουλος δεν έχει πει ακόμα ότι αποχωρεί και αρχίζει η καμαρίλα από τους δυσαρεστημένους που διαπραγματεύονται με τον κο Ανδρεόπουλο και μαρτυρούν ... χωρίς βασανιστήρια.

Κάποιοι παρασυρμένοι από το πολιτικό τους μένος ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, αφού θεωρούν ότι μπορούν αυτή την ιστορία να την χειριστούν έτσι ώστε να έχουν πολιτικό όφελος πλήττοντας τους αντιπάλους τους και τραβώντας την ουρά τους απέξω.

Διότι ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΙΑΖΕ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Διότι η ουσία ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ, τρία και τέσσερα χρόνια πριν. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ - ελπίζουμε - ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της υπόθεσης να μας μιλήσουν με άρθρα και συνεντεύξεις.
Ελπίζουμε να ανταποκριθούν.
 ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, δεν μπορούν να παριστάνουν ότι αυτά ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2011.
ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. Στο ψηφοδέλτιο του κ. Ανδρεόπουλου συμμετείχε και ο εκπρόσωπος των ΡΟΜΑ σε εκείνο το δημοτικό συμβούλιο Στέλιος Καλαμιώτης.
ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Είχε χάσει ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ στο σκάκι που έπαιξε με τον κο Κουράση για τις δημοτικές εκλογές και αναγκάστηκε να παίξει ρίσκο με άλματα ίππου.
(Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ στο σκάκι λέγεται και ΤΡΕΛΟΣ ως γνωστόν. Γιατί μόνο τρελός θα δήλωνε μετά από 4 χρόνια ότι "δεν ήξερα").

Έγινε η προσφυγή και ακολούθησαν οι χειρισμοί του νέου Δημάρχου κου Κουράση αμέσως μετά την εγκατάστασή του (ΜΑΡΤΙΟΣ 2012).

Από τότε τα έχουμε πει - για να μην ξεχνιόμαστε και να μην λένε κάποιοι ότι Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ:

10 ΜΑΡ 2011
http://stinplatia.blogspot.gr/2011/03/2007.html ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΝΙΓΜΑ ΒΑΣΙΟΥ

17 ΜΑΡ 2011
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ http://stinplatia.blogspot.gr/2011/03/blog-post_41.html

 "ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ...." - ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!  http://stinplatia.blogspot.gr/2011/03/blog-post_17.html

Όμως το θέμα δεν έχει μόνο μία διάσταση. Διότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος:

24 ΑΥΓ 2011 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ http://stinplatia.blogspot.gr/2011/08/blog-post_290.html

Σ.Σ. 1: Μια προσωπική κατάθεση: Σε όλες τις αποφάσεις θα δείτε ότι είναι απών ο Άγγελος Νταβίας. Βλέπετε όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, μερικές μέρες μετά την ανάθεση του χρίσματος του ΠΑΣΟΚ οικογενειακώ δικαίω.
Μετά την απίστευτη αυτή ΠΡΟΣΒΟΛΗ (γιατί έτσι την εξέλαβα) που μου έκανε το κόμμα το οποίο ΕΣΤΗΣΑ σε αρκετές περιοχές της χώρας ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΟΡΓΑΝΟ ΑΙΡΕΤΩΝ. Βλέπετε ήμουν ΑΧΡΙΣΤΟΣ που λέει και η Καρατζά. ΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Το γιατί δεν με αντικατέστησαν ενώ το είχα δηλώσει και αφού είχα παραπάνω από 3 συνεχείς απουσίες από τα όργανα δεν το ξέρω.
Ίσως μου το εξηγήσουν κάποτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ

Σ.Σ.2: παρουσιάσαμε τα γεγονότα με χρονική σειρά και χωρίς σχολιασμό. ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ. Αλλά θα καταθέσουμε και άποψη τις επόμενες μέρες. Αλλοίμονο αν δεν το κάναμε. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. Δεν είμαστε καμιά "νόμιμη" εκδοτκή προσπάθεια.

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και να φιλοξενήσουμε τις απόψεις τους.

Θα περιμένουμε μια βδομάδα για να δούμε αν θέλει κανείς να ενημερώσει τους πολίτες του Χαλανδρίου (τους κερατάδες δηλαδή που πληρώνουν και μαθαίνουν τελευταίοι), αν θα υπάρξει καμία επίσιμη αντίδραση από τον δήμο και μετά θα μιλήσουμε και εμείς.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου