Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου"


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
e-mail : pr_ota_si@yahoo.grΧαλάνδρι 10/9/2012

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η έναρξη του φθινοπώρου (ημερολογιακά τουλάχιστον…) σηματοδοτεί και τη χαριστική βολή κατά των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των αγροτών, των οικογενειαρχών, των ανέργων (!!!) και κατά κάθε μη προνομιούχου πολίτη της χώρας μας.

Το τσουνάμι μέτρων και οριστικής κατατρόπωσης του ελληνικού λαού, περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων :

- Κατάργηση των δώρων στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις

- «Αναπροσαρμογή» αναπηρικών συντάξεων

- Περιορισμό των απαλλαγών φόρου εισοδήματος των φυσικών προσώπων

- Περικοπές στη φαρμακευτική δαπάνη των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης

- Μειώσεις αθροίσματος κύριων και επικουρικών συντάξεων άνω του ποσού των 1.000 ευρώ (1.000 – 1.500 …2%, 1.501 – 2.000 …5% και 2.000+…10%)

- (Νέου Τύπου…) Εφεδρεία των Δημοσίων Υπαλλήλων

- Μείωση ΣΑΤΑ

- Μείωση επιστροφής ΦΠΑ σε αγρότες από 11% σε 7%

- Καταβολή ΕΚΑΣ μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 64 ετών

- Μείωση (25%) μη μισθολογικών δαπανών υπουργείων, ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ

- Εξορθολογισμό των παροχών εφάπαξ προηγουμένων ετών που δεν έχουν καταβληθεί (με αναδρομική ισχύ)

Και αυτά, επαναλαμβάνουμε, είναι ΜΕΡΙΚΑ μόνο από τα μέτρα – λαιμητόμο που αφορούν ΠΑΛΙ τους…συνήθεις «υπόπτους» ΙΔΙΟΥΣ, μισθωτούς και συνταξιούχους…

Και πώς αλλιώς, άλλωστε, θα «εξοικονομηθούν» τα 11,5 (ίσως, τελικά, να είναι και παραπάνω…)δις. ευρώ που αναζητούνται…; Σωστά. Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις!!!

Αυτό που μάλλον δεν έχουν καταλάβει οι ξένοι «επικυρίαρχοι» και οι έλληνες υποτελείς τους είναι ότι τα νέα ΕΠΑΧΘΗ και ΑΔΙΚΑ μέτρα, οδηγούν σε μια κοινωνική έκρηξη με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις, καθώς, είναι πλέον σαφές ότι, αν οι πολίτες, λόγω κυρίως των ψευδαισθήσεων που καλλιεργούν οι επικοινωνιακές μέθοδοι της «ελληνικής τρόϊκας» (που διατρανώνουν δεξιά και αριστερά ότι ΔΗΘΕΝ δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση) ΔΕΝ βγουν στους δρόμους, τότε οι πιέσεις και οι εκβιασμοί θα περάσουν. Η χώρα θα οδηγηθεί στο παρελθόν, ενώ η λεηλασία και η ληστεία των μη προνομιούχων θα ολοκληρώσει την κατάλυση του (όποιου έχει απομείνει…) κοινωνικού κράτους και ο αφανισμός των πολιτών θα είναι γεγονός.

Το ζητούμενο για τον εργαζόμενο και συνταξιούχο έλληνα πολίτη ΔΕΝ είναι η εξόφληση των ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ δανείων ΤΟΥΣ ούτε οι δεσμεύσεις που έχουν ΑΥΤΟΙ αναλάβει ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.

Το ζητούμενο για το λαό είναι να αντιμετωπίσει την καταστροφική επέλαση των ΒΑΡΒΑΡΩΝ, ελλήνων και ξένων, και να αποκρούσει κάθε προσπάθεια ΚΑΤΟΧΗΣ περιουσιακών ΤΟΥ στοιχείων, δηλαδή ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. Το ζητούμενο είναι η επιβίωσή του και η υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς του και της εθνικής κυριαρχίας.

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και ο Ανδρέας Αδαμόπουλος με το Πράσινο Κίνημα

  Συνεχίζοντας το μπαράζ των ανακοινώσεων, των προσώπων που συστρατ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις