Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΡΓΙΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Γ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Την επίσκεψη του Γ. Ασημακόπουλου δεχτήκαμε το πρωί, λίγο πριν ξεκινήσουμε για το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο.

Ήταν στεναχωρημένος και  διαμαρτυρήθηκε έντονα για την "επίθεση" της Πλατείας στο "πρόσωπό του", όπως εξέλαβε την πρωινή μας ανάρτηση.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος έδειξε για την αναφορά μας σε πιέσεις των μελών του εμπορικού συλλόγου σε όσους επαγγελματίες υπέγραψαν το κείμενο κατά των παρκομέτρων.

"Εγώ ουδέποτε πίεσα κανέναν και θέλω να μου πεις ποιος σου είπε τέτοιο πράγμα" επαναλάμβανε συνεχώς.

Εμείς δεν γράψαμε ότι "ο Ασημακόπουλος πιέζει ..." όπως μπορείτε να δείτε αν διαβάσετε την ανάρτηση. Γράψαμε Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ πιέζει.

Διότι δεν είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ το θέμα. Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ.

Και η άποψή μας ότι ένας εμπορικός σύλλογος που απαρτίζεται μόνο από ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ των δημοτικών παρατάξεων, κορυφαία μέλη της διοίκησης του δήμου, όπως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Αγορά,
ένας σύλλογος που έχει πρόεδρο κορυφαίο μέλος της διοίκησης του Αετοπουλείου, αντιπρόεδρο τον υπαρχηγό του Στάθη Ανδρεόπουλου Πράσσο, για να εξασφαλίζει την συναίνεση στην σιωπή,  δεν μπορεί να είναι ένας σύλλογος που θα διεκδικήσει αποτελεσματικά από τον δήμο λύσεις στα προβλήματα του κλάδου μας, έχει διατυπωθεί κατ' επανάληψη.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ; Σας είπαμε τίποτα για την αδελφή σας ή για την θεία σας;;

Να αποκαλύψουμε την πηγή μας και να αναφέρουμε ποιος/ποια  μας είπαν ότι εντεταλμένοι του συλλόγου επισκέπτονται συναδέλφους και τους καλούν ευγενικά να αποσύρουν τις υπογραφές τους, ούτε υποχρεούμαστε, ούτε θα το κάνουμε. Δεν φοράμε και την κουκούλα μας.

Αλλά δεν καταλαβαίνουμε την γκρίνια; Είσαστε ρε Γιώργο μήπως εναντίον των παρκομέτρων σαν εμπορικός σύλλογος;;; Μα είναι δυνατόν να θέλετε να βαφτίζετε συνεχώς ανενόχλητοι το κρέας, ψάρι;

Δεν κάνατε συνάντηση με την διοίκηση, τον δήμαρχο και τον μελετητή, πριν την εφαρμογή και συμφωνήσατε σε όλα διεκδικώντας μάλιστα να πάρετε την διαχείρισή του κτήματος πρώην Μαμμόπουλου για να υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα αυτοκίνητά των εμπόρων, κάτι που στην αρχή σας υποσχέθηκαν και μετά αναίρεσαν αφού αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , αφού ο χώρος έχει εκχωρηθεί στην ΦΛΥΑ ΑΕ για εκμετάλλευση; (και αυτό δεν είναι διεκδίκηση αντίδωρου για την αποδοχή του μέτρου από τα μέλη σας; Αυτό είναι το θέμα ή οι πελάτες που χάνονται;)

Μας είχατε ενημερώσει, εμάς τους υπολοίπους για τίποτα τέτοιο; Πήρατε κανενός άλλου την άποψη;

Δεν είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι μόνο ένα μέλος του συλλόγου, ο Βασίλης Σταύρου, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος, διαχώρισε την θέση του ευκρινώς στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα;
Υπάρχει κανένας άλλος και δεν το ξέρουμε;;;  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Μήπως κάνατε καμιά εναλλακτική πρόταση για την εφαρμογή του μέτρου;

Μήπως καλέσατε ΕΓΚΑΙΡΑ τους συναδέλφους σε διάλογο και ανταλλαγή απόψεων;

Μήπως συζητήσατε καμιά εναλλακτική πρόταση εφαρμογής;;;

Δικαίωμά σας να στηρίζετε την εφαρμογή της παρκοθέτησης, δικαίωμά μας να διατυπώνουμε την διαφορετική μας άποψη και τις εναλλακτικές μας προτάσεις, τι οποίες έχουμε καταθέσει και έχουμε θέσει στην κρίση των Χαλανδραίων.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΤΕ; ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ να σας χρωστάμε αιώνια πίστη και αφοσίωση;

Ή μήπως έπρεπε να σας πούμε μπράβο που ετσιθελικά αποφάσισατε να μην συμμετέχουμε στην σημερινή Γενική Απεργία, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ εντολή.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ και η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επίθεση;;;

Όσο για τα υπόλοιπα φίλοι αναγνώστες:

Εσείς καταλαβαίνετε ποιο θεωρεί προσωπικό θέμα ο Γιώργος;

Το παγοδρόμιο;;;
Έκραζε όλο το Χαλάνδρι και εμείς, τώρα που πλησιάζει η ώρα, δεν ξεχνάμε την δέσμευση για τριετία στην σύμβαση.
Μήπως την προηγούμενη βδομάδα δεν έγινε "ψιλοαρπαχτή" από τον δήμο, όπου για ΨΙΛΟΠΟΣΑ  επετράπηκε να στηθούν περίπτερα Μαρουσιώτικων καταστημάτων στην πλατεία και που αν ρωτήσεις θα σου πούνε " διεκδικούμε έσοδα για τον δήμο". Αλήθεια πόσα λεφτά εισέπραξε ο Δήμος; 200 ευρώ; 300 ευρώ; 1000 ευρώ;; ΠΟΣΑ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΨΙΛΟΑΡΠΑΧΤΗ κόντρα στα συμφέροντα των εμπόρων της πόλης μας για τους οποίους ο δήμος αδιαφορεί και ο εμπορικός σύλλογος σωπαίνει;

Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό, εκτός βέβαια με εκείνον τον ανεκδιήγητο τύπο που έκανε ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ και έλεγξε τους συνεργάτες μας για τα έγγραφά τους, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

Και τίποτα δεν θέσαμε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Αλλά δεν θα αποσιωπήσουμε τις μεγάλες μας διαφωνίες, τις κατά την άποψή μας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ του ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΥ (και δεν το παίρνουμε πίσω) ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΟΠΕΡΕΤΑ για να κάνουμε  PR με κανέναν.

Και τελικός κριτής θα είναι οι συνάδελφοι και οι συμπολίτες μας.

Σόρυ αν σε στεναχωρήσαμε Γιώργο προσωπικά αλλά δεν ανακαλούμε λέξη.

Η πολιτική αντιπαράθεση και η διεκδίκηση κλαδικών συμφερόντων πρέπει να επανέλθουν σε αυτή την τοπική κοινωνία παρά τα deals που νομίζατε ότι εξασφάλισαν την ... αφωνία των πάντων και τη νιρβάνα των διοικούντων του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου