Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Η ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ ΕIΝΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΑΞΗ


Σε μια ανακοίνωση κεραυνό, ο Σεβασμιότατος Πειραιώς παρεμβαίνει σε ένα θέμα που μας απασχολούσε όλους χρόνια: ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ η ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ:

"η πεολειχία καταδεικνύει την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοδότου ελευθερίας μας γι' αυτόν ακριβώς το λόγο με πολλή πατρική αγάπη παρακαλούμε θερμώς όλους τους υπευθύνους διαμορφώσεως της κοινής γνώμης αλλά και τους υπευθύνους διαχειρήσεως των πραγμάτων του κόσμου μας να αντιληφθούν επί τέλους την ευθύνη τους και το χρέος τους απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή».

Επίσης ο κ. Σεραφείμ διαβεβαιώνει ότι δεν κινείται από κάποιο «ομοφοβικό σύνδρομο» αλλά ορμάται «εκ λόγων ποιμαντικού χρέους και ποιμαντικής ευθύνης» και προσπαθεί να «εμπεδώσει την αλήθεια ότι τα οψώνια της αμαρτίας είναι θάνατος και ότι η παράχρησις των σωματικών οργάνων του ανθρωπίνου όντος εγκυμονεί τρομακτικές συνέπειες τόσο στην ψυχική όσο και την σωματική υγεία του».» 


ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

Ε είδατε τελικά που Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ!

Το λέει και ο μητροπολίτης!

ΑΠΟΡΙΑ: Μήπως διακρίνετε και εσείς - ή μόνο εγώ - μια περίεργη συσχέτιση του στοματικού με την ομοφοβία στην ανακοίνωση του μητροπολίτη ή είναι δική μας διαστροφική προσέγγιση;;;

Διότι δεν κατανόησα - είμαι και χαμηλού IQ - πώς το συνέδεσε ο Σεβασμιότατος. 
Σα να μην ήξερε ότι αυτά τα αίσχη γίνονται και ετεροφυλοφιλικά μου φάνηκε εμένα.


Αλλά ας μην συνεχίσω καλύτερα ....
Θα παρεκτραπούμε πρωί - πρωί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *