Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ. ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ;;;

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:

Κλείνουν τα κυλικεία των σχολείων

Σχέδιο επεξεργάζεται τουλάχιστον μία σχολική επιτροπή με το οποίο θα αντικατασταθούν τα κυλικεία των σχολείων με αυτόματους πωλητές προϊόντων.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής των δημοτικών σχολείων αποκλείστηκε το ενδεχόμενο μείωσης των μισθωμάτων των κυλικείων. Να σημειωθεί ότι από την αρχή της χρονιάς με αγορανομική διάταξη τα προϊόντα που πωλούν αυτά προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές ενώ πολλά κυλικεία δεν αποδίδουν τα συμφωνηθέντα μισθώματα .

Είναι βέβαια απορίας άξιο το πως μπορεί ένας μαθητής του δημοτικού να συναλλαγεί με ένα μηχάνημα.Το εντυπωσιακό όμως είναι για την συγκεκριμένη σχολική επιτροπή ότι κατάφερε να συνεδριάσει πρώτη φορά μετά από το Απρίλιο, όταν θα έπρεπε να συνέρχεται ανά μήνα. Ακόμα εντυπωσιακότερο όμως είναι σε συνθήκες κρίσης να αντικαθίσταται ένας άνθρωπος από ένα μηχάνημα. Επίσης ότι αντικαθίσταται η εκμίσθωση σε φυσικά πρόσωπα που μπορούν να έχουν ένα και μόνο ένα κυλικείο από επιτηδευματία που θα μπορεί να διαχειρίζεται ίσως και όλα τα σχολεία της πόλης. Είδωμεν.

Αλήθεια δεν γνωρίζουμε με ποια βεβαιότητα οι διοικήσεις των σχολικών επιτροπών θεωρούν ότι οι ιδιοκτήτες των αυτόματων πωλητών θα αποδίδουν τα μισθώματα που θα συμφωνηθούν με καλύτερο τρόπο από ότι οι των κυλικείων. (είναι άραγε και αυτό τμήμα της νεοφιλελεύθερης μαγείας των διοικούντων που μετατρέπει τα πάντα σε χρυσό; )


ΡΩΤΑΜΕ:
1. Ποιοι εκμεταλλεύονται τους αυτόματους πωλητές;;;  ΞΕΡΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
2. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;;; Γιατί τα κυλικεία δεν τα έχει ο ... Ωνάσης;.
3.  ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ;;;;

1 σχόλιο:

  1. Τα κυλικεία των σχολείων στα χέρια των Συλλόγων γονέων
    Τα κυλικεία των σχολείων να περάσουν στην διαχείριση των σχολικών επιτροπών και του συλλόγου γονέων όχι στην λογική των διαγωνισμών αλλά στην ανάγκη να σταματήσει η εμπορευματοποίηση ,η πώληση απαγορευμένων ειδών ,να μειωθούν οι τιμές στο κόστος και να έχει την δυνατότητα ο σύλλογος να καλύψει και τους αδύνατους οικονομικά μαθητές με μια τυρόπιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή