Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

«Μαζί …να τα φάμε» Ανοικτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χαλανδρίου



«Μαζί …να τα φάμε»
Ανοικτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χαλανδρίου


Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χαλανδρίου «Μαζί …να τα φάμε», δημιουργήθηκε από πολίτες του Χαλανδρίου και επιθυμεί να παρέμβει στη διαδικασία διάθεσης βασικών ειδών διατροφής, φέρνοντας σε επαφή τους συμπολίτες μας –φυσικά ανεξάρτητα από το χρώμα ή την εθνικότητά τους - με παραγωγούς, με παραγωγικούς συνεταιρισμούς ή με εταιρείες παραγωγής και εμπορίας που επιθυμούν να διαθέσουν τα είδη τους με φθηνότερες τιμές.

Αποτελεί βασικό στόχο μας το να μπορούμε να προμηθευόμαστε φτηνά αλλά και ποιοτικά τρόφιμα προωθώντας ταυτόχρονα συμμετοχικές μορφές δημοκρατικής αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης σε μόνιμη βάση, οργανώνοντας διανομές σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν πολιτικό φορέα και η πρωτοβουλία μας είναι ανοικτή σε όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλουν ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση.

Το Σάββατο 1 Δεκέμβρη, από τις 9.00 έως 13.00 οργανώνουμε την πρώτη μας ανοικτή διάθεση τροφίμων σε χαμηλές τιμές, στο πάρκο της Αττικής Οδού, που βρίσκεται στα σύνορα Χαλανδρίου-Βριλησσίων, στην συμβολή με την Λ. Πεντέλης.

Μετά από έρευνα και .. γευστικές δοκιμές, καταλήξαμε στην παραγγελία προϊόντων από διάφορες περιοχές της χώρας, με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Θα υπάρχουν φακές και φάβα Φενεού, ρεβύθια Φαρσάλων, φασόλια Χρυσούπολης, ρύζι από το Μεσολόγγι, αλεύρι από αλευρόμυλο στα Τρίκαλα και τοπικά στάρια, μέλι από την Ευρυτανία και τυριά από την Μεγαλόπολη.
Όλα τα προϊόντα
θα διατίθενται συσκευασμένα


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου