Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Ε ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΒΡΩΜΟΣΤΩΜΟ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ... Γ@ΜΟΥΣΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!


Φοιτητής έκανε σεξ στη μέση μιας πλατείας με ένα.... λιοντάρι!Φοιτητής έκανε σεξ στη μέση μιας πλατείας με ένα.... λιοντάρι!
Ένα χρόνο στη φυλακή θα περάσει ένας 24χρονος φοιτητής, ο οποίος συνελήφθη με το παντελόνι στους αστραγάλους και το αλκοόλ να ρέει άφθονο στο αίμα του, την ώρα που... έκανε σεξ με ένα μπρούτζινο άγαλμα σε κεντρική πλατεία στην Ρουζ της Βουλγαρίας.

Ο φοιτητής, Αυστριακής καταγωγής, καταδικάστηκε από δικαστήριο για προσβολή της δημοσίας αιδούς, καθώς για κακή του τύχη, όταν το μπρούτζινο λιοντάρι «μίλησε» στη λίμπιντό του, δύο αστυνομικοί έτυχε να περνούν από το σημείο.
Αν και ο 24χρονος ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο και εξήγησε ότι δεν είχε ποτέ προβλήματα με το νόμο, οι δικαστές δεν συγκινήθηκαν και τον καταδίκασαν στην ανώτατη ποινή για το συγκεκριμένο αδίκημα.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/252054/foititis-ekane-sex-sti-mesi-mias-plateias-me-ena-liontari#ixzz2C1VV0pWy

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/252054/foititis-ekane-sex-sti-mesi-mias-plateias-me-ena-liontari#ixzz2C1V36P7Z


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *