Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 10-12-2012

πρΟΤΑση 
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου 
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr 

Χαλάνδρι 10/12/2012 

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι 

Για πρώτη φορά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους, η χώρα απέκτησε φιλελεύθερη κυβέρνηση ακραίας μορφής και τριών ταχυτήτων. Τόσες καταστροφικές για τον τόπο και τους πολίτες του αλλαγές θα τις ζήλευε και η Θάτσερ, με τόνους καθημερινής λάσπης κατά των μισθωτών και των Ελλήνων, γενικότερα και με τέτοια λυσσαλέα καταπάτηση εργασιακών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Εδώ και τρία χρόνια, αναπαράγεται το ψέμα, ότι για χρόνια το ελληνικό κράτος δανειζόταν για …να δίνει παροχές και χρήματα στα…λαϊκά στρώματα! Και το ψέμα αναδεικνύεται από τους ίδιους τους εμπνευστές του, αφού, οι ελλείψεις σε Υγεία, Πρόνοια, Εκπαίδευση, Πολιτισμό, δημόσιες μεταφορές κ.λπ., είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, ενώ οι όποιες (και με το σταγονόμετρο) αυξήσεις σε μισθούς, ήταν ένα απόλυτο μηδενικό μπροστά στην ανεξέλεγκτη αύξηση του κόστους ζωής. 

Από την άλλη, δόθηκαν δισεκατομμύρια στους επιχειρηματίες με πρόσχημα τη δημιουργία θέσεων εργασίας, με ταυτόχρονη (φυσικά), όμως, αύξηση ΚΑΙ των φοροαπαλλαγών – εισφοροαπαλλαγών τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την επιπλέον μείωση εσόδων προς το κράτος και προς τα ασφαλιστικά ταμεία (τα «σπασμένα» τα πληρώνει φυσικά ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ – ΚΟΡΟΙΔΟ, ο ελληνικός λαός). Κατά τα άλλα…οι μισθοί και οι συντάξεις ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ το ελληνικό δημόσιο! Και επειδή αυτό με πλύση εγκεφάλου «πέρασε», για να μειωθεί το χρέος θα πρέπει να απολυθούν χιλιάδες εργαζόμενοι ΚΑΙ στον ιδιωτικό ΚΑΙ στο δημόσιο τομέα, να γίνει ταυτόχρονα μεγάλη μείωση των αποζημιώσεων απόλυσης (στον ιδιωτικό τομέα) και, τελικά, να επιτευχθεί ο στόχος εσωτερικής και εξωτερικής «τρόϊκας» που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία στρατιών ανέργων και, επομένως, ΥΠΟΤΕΛΩΝ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΩΝ. 

Αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν καταλαβαίνει είναι, γιατί είναι προτιμώτερο να διαλύουμε τη χώρα, να ρημάζουμε την οικονομία της και να εξοντώνουμε τους πολίτες προκειμένου να καταβάλλουμε τόκους και χρεολύσια στους άρπαγες τοκογλύφους, από το να παραδεχτούμε τη χρεοκοπία της χώρας μας; Σημειώνουμε εδώ ότι, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ σημαίνει ουσιαστικά ότι η Ελλάδα θα δηλώσει αδυναμία να συνεχίζει να αποπληρώνει το χρέος της! Και αυτό ΣΑΦΩΣ και ΔΕΝ αποτελεί το μεγάλο κίνδυνο για το λαό παρά μόνο για τα μεγάλα εγχώρια και ευρωπαϊκά συμφέροντα. 

Είναι σαφές ότι, ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα την οποία μας σερβίρουν καθημερινά τα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Μια «ουτοπία» η οποία δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την τραγική κατάσταση στο παρασκήνιο, με την παγκόσμια πρωτιά της Ελλάδας, καθώς είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που υποθηκεύει τη δημόσια περιουσία της (ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ). 

Ο «μπαμπούλας» της χρεοκοπίας έχει ως μοναδικό στόχο τον εκφοβισμό (την τρομοκράτηση, καλύτερα) των πολιτών, ώστε να συνεχιστούν τα αδιέξοδα μνημονιακά προγράμματα καταστροφής και λεηλασίας και να συνεχίζονται εσαεί οι…ηρωϊκές έξοδοι των εχόντων, φοροκλεφτών και φορο-απαλλαγμένων προς τους νήσους Κέϋμαν! 

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου 
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, 
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου