Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ;;;



Μια ενδιαφέρουσα είδηση "ψαρέψαμε" στο blog του Άρη Νόμπελη. 

Να τι γράφει το ΠΡΟΦΙΛ (http://profiltispolis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_29.html)

Στο μισό το αντίτιμο της ελεγχόμενης στάθμευσης!
Ύστερα από πρωτοβουλία του δημάρχου της πόλης μας και με δεδομένη την οικονομική δυσπραγία λόγω της σοβαρής κρίσης, αποφασίστηκε το αντίτιμο για το παρκάρισμα στην περιοχή της ελεγχόμενης στάθμευσης να μειωθεί στο μισό της μέχρι τώρα τιμής του.
Ετσι, για μια ώρα όσοι επιθυμούν να παρκάρουν θα πληρώνουν μισό ευρώ, για τις δύο ώρες ένα ευρώ, ενώ η τρίωρη στάθμευση θα απαιτεί κάρτα του ενάμιση ευρώ.


Ανακοίνωση στο site του δήμου ή δελτίο τύπου για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, μέχρι αυτή τη στιγμή που ανεβάζουμε το θέμα αλλά για να το γράφει ο Άρης, έτσι θα είναι.

Πρόκειται για απόπειρα  συμβιβασμού χωρίς το κόστος υπαναχώρησης, με τους πολίτες που είναι στα κάγκελα για τα παρκόμετρα.
Όμως αναδεικνύει, στους πιο ψαγμένους αυτό που πλέον έχουν καταλάβει όλοι, όσοι έχουν στοιχειώδη επαφή με τον δήμο: 

Η διοίκηση δεν έχει πολιτική πυξίδα και ο μόνος σχεδιασμός που γίνεται είναι Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

Ο Δήμαρχος Γ. Κουράσης είναι απόλυτα παραδομένος στον μοναδικό άνθρωπο τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια για την εκλογή του, τον αυτοαποκαλούμενο επικοινωνιολόγο Γιώργο Σταθόπουλο, ο οποίος τον έχει πείσει, εκμεταλλευόμενος την πρωτοφανή ανεπάρκεια που έχει επιδείξει ο ίδιος να ΗΓΗΘΕΙ της παραγωγής ΕΡΓΟΥ στον δήμο, ότι όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν με ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ.

Και αποδεικνύει ότι όλα όσα έχουν ειπωθεί υπό στελεχών της διοίκησης για "μέτρο μελετημένο, ώριμο, αναγκαίο για την πόλη, με στόχευση στην καλύτερη λειτουργία της" δεν είναι παρά ασύστολες παπαρολογίες.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ - μετά των συμμάχων της - ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ, μέχρι εκεί καταλαβαίνουν τον ρόλο τους, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πάνε παρακάτω.

Και δεν έχει το θάρρος ο δήμαρχος να ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΙΖΙΚΑ. Όσο ακολουθεί τους επικοινωνιακούς εξυπνακισμούς, μένοντας προσκολλημένος στον πολιτικό θαυμασμό του για τον μέντορά του, θα διολισθαίνει. Και μαζί του θα διολισθαίνουν όσοι θεωρούν ότι η "πολιτική τους σταδιοδρομία" εξυπηρετείται δια της σιωπής και της αγέλης.

Τα παρκόμετρα πλέον ΔΕΝ ΣΩΖΟΝΤΑΙ στην συνείδηση του κόσμου.

Πρέπει να ΑΝΑΣΤΑΛΕΊ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ και να επανασχεδιαστεί - ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ - συνδυασμένο με συγκοινωνιακές παρεμβάσεις και νέους χώρους στάθμευσης.
Και βέβαια εμείς ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ότι η αντιστροφή στο ωράριό τους πρέπει αν είναι η βάση της εφαρμογής για να εξυπηρετηθεί το Χαλάνδρι (εννοούμε την πρότασή μας για ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του μέτρου και καλύτερη αστυνόμευση του νέου Chalandri by Night). 

Αυτά από εμάς.

Εχθές η ισχυρή κοινότητα Halandri - A στο fb ανέβασε αυτό που αφορά την ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ, όπου ο Δήμαρχος Δ. Φωκιανός ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ αυτό που απαιτούσαν οι δημότες του. Δείτε το:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ HALANDRI - A

Οι δήμαρχοι υποκύπτουν
στις ανάγκες τών πολιτών ...
στις ανάγκες τών καιρών !!! !!!

Στο Χαλάνδρι μας ...
τί γίνεται με το ΧΑΡΑΤΣΙ τού ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΟΥ ;;; ;;; ;;; ;;;

Και επισυνάπτεται από τους συμπολίτες μας το παρακάτω άρθρο από το blog Μαρουσιώτικο 


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΕΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου