Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Σήμερα η διοίκηση και κάποιοι/ες της στην υπηρεσία  ξεφτιλίστηκαν!

Όταν δεν μπορείς να εκλέξεις με ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τι μπορείς να πεις για ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ του δήμου και ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά;

Δεν θα σταθούμε σε αυτό! Είναι το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ότι η διευθύντρια της υπηρεσίας του δημοτικού συμβουλίου, η νομική υπηρεσία, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και η διοίκηση δεν είναι απλώς εκτεθειμένοι.
ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ! (Θα μου κάνουν μήνυση ή θα με μηνύσουν, που γράφω τέτοια πράγματα;)

Δεν θα μείνω σε αυτό το αυτονόητο συμπέρασμα.

Θα προκαλέσω για άλλη μια φορά.

Θα προκαλέσω την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!

Θα προκαλέσω την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΣΗ!

Θα προκαλέσω την συλλογική αντίληψη ΣΗΜΑΝΤΙΚΏΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Και θα σας ρωτήσω:

ΟΛΕΣ - ΜΑ ΟΛΕΣ - οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που συμμετείχαν σε αυτή την διαδικασία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ, δεν φέρουν (μικρότερη σαφώς από την διοίκηση) ΕΥΘΥΝΗ;;;

Έχουμε ανεβάσει στο κανάλι μας στο YOUTUBE τις τοποθετήσεις όλων!
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

http://stinplatia.blogspot.gr/2013_01_07_archive.html

Ούτε ένα επιτελείο ΚΑΜΙΑΣ παράταξης δεν είχε πιάσει το θέμα για να το θέσει στο ΔΣ και να αυτοεξαιρεθεί της ευθύνης! ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ!

(Δεν θα αναφέρουμε ότι υπήρχε κάποιος επικεφαλής που στους διαδρόμους τα έλεγε αλλά μέσα έκανε άλλα γιατί ... έτσι).

Μόνο τα blogs έθεσαν το θέμα. Το ΟΜΕΡΤΑ, το ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ και εμείς που  ψάξαμε και την εγκύκλιο!

http://stinplatia.blogspot.gr/2013/01/blog-post_161.html

Δεν είναι θέμα προς αξιολόγηση αυτό από όσους το παίζουν τοπική ηγεσία;

Δεν αναδεικνύει με τον πιο τραγικό για τον δήμο και την τοπική κοινωνία τρόπο, ότι ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ στον κατακερματισμό των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, όσοι δεν θεωρούν ότι υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος να συνεργαστούν με άλλους που ίσως έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση για να γίνει πιο αποτελεσματική η παρέμβαση στον δήμο, ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ και να αναθεωρήσουν;

Διότι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ αφού και η αντιπολίτευση δεν έκανε την δουλειά της, που είναι να επισημάνει τέτοια θέματα στο Δ.Σ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ!

Είναι δεδομένο ότι η κύρια, η μεγάλη ευθύνη ανήκει στην διοίκηση και την υπηρεσία του δημοτικού συμβουλίου. Δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου!

Αλλά πρέπει ΟΛΟΙ να βγάλουν συμπεράσματα σχετικά με την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και να ξεπεζέψουν του καλαμιού του οποίο ιππεύουν (αν δεν  είναι σκόπιμο να παίζουν τους χαζούς, αλλά δεν θα πάω στη συνωμοσιολογία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου