Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Έκοψε πίτα ο Προμηθέας Χαλανδρίου



Με την ευχή το 2013 να είναι το ίδιο επιτυχημένο με το 2012 ο Προμηθέας Χαλανδρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. 

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Παπαδάκης» περισσότερα από 200 άτομα έδωσαν το παρών, στην πλειοψηφία τους, μικρά παιδάκια, αθλητές του συλλόγου. Σε αυτούς στάθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Βλαχόπουλος στην ομιλία του, τονίζοντας ότι η μεγάλη επιτυχία του συλλόγου είναι όλη αυτή η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γονείς του Χαλανδρίου και όχι μόνο στους ανθρώπους της ομάδας. 
Παράλληλα στάθηκε στις επιτυχίες των τμημάτων του, την πρωταθλήτρια Β’ ΕΣΚΑ πέρυσι και 2η φέτος στην Α’ κατηγορία, ομάδα μπάσκετ των γυναικών, στο αντρικό τμήμα που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ ΕΣΚΑ και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στα τμήματα ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστούν όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο αλλά κερδίζοντας και Κύπελλα Ήθους στις διοργανώσεις όπου συμμετέχουν. 
Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Χαλανδρίου, Άρης Νόμπελης, ο οποίος βλέποντας όλα αυτά τα νεαρά και χαμογελαστά πρόσωπα θυμήθηκε ένα τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου… 
«Κι όταν θα έρθουν οι καιροί, που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα, υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί…Υπάρχει ελπίδα», είπε κάνοντας αναγωγή και στις σημερινές δύσκολες ημέρες. 

Μετά την κοπή της πίτας των ομάδων, κόπηκε ξεχωριστή πίτα για τους προπονητές των συλλόγων, Τάσου Νικητόπουλου (ανδρικό μπάσκετ), Γιάννη Αβραμίδη (ανδρικό μπάσκετ), Χάρη Βουρδουμπά, Κώστα Ανδρουλάκη, Θάνου Καραθανασόπουλου, Αλέξη Καραθανασόπουλου (ακαδημίες ανδρικού), Μάνου Μανουσάκη (γυναικείο μπάσκετ), Δήμητρα Κεσσέ, Δήμητρα Σολωμού (ακαδημίες γυναικείου) και Μάριος Γαβαλάς, Σάββας Αντώνης, Μάκης Μπαξεβανίδης (ποδοσφαίρου). 
Οι Σάββας Αντώνης αλλά και το… σπίτι του Προμηθέα, ήταν τα τυχερά, ενώ από την διοίκηση του Προμηθέα κόπηκαν άλλες δύο πίτες για όλους τους αθλητές με πέντε τυχερούς να παίρνουν συμβολικά δώρα.

http://www.basketnet.gr/, 28/1/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου