Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

ΚΚΕ: Να αποσύρει τώρα η κυβέρνηση την επιστράτευση των εργαζομένων"Το ΚΚΕ χαιρετίζει και στηρίζει την απόφαση των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να απαντήσουν στον αυταρχισμό της κυβέρνησης με συντονισμόκαι κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλες τις συγκοινωνίες", αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ για την απόφαση των εργαζομένων στις συγκοινωνίες και προσθέτει:

"Καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα και να απαιτήσουν να αποσύρει τώρα η κυβέρνηση την επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό και να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ο λαός υποφέρει και ταλαιπωρείται από την κυβερνητική πολιτική και όχι από τους αγώνες των εργαζομένων. Τα αιτήματα και ο αγώνας τους είναι δίκαιος.

Το ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να πρωτοστατήσουν για την επιτυχία των απεργιακών κινητοποιήσεων και για να εκφραστεί η αλληλεγγύη των εργαζομένων και όλου του λαού στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στις συγκοινωνίες".


http://www.spirospero.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *