Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΒΑΝΔΑΛΟΙ Η'.....ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ;

Πέρασαν λοιπόν και οι γιορτές. Του χρόνου πάλι,με το καλό. Πάνε τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Ημέρες γιορτινές, βιτρίνες φωτεινές, με τους δρόμους να είναι φωταγωγημένοι. Ή μήπως όχι ακριβώς έτσι;

Δυστυχώς, αυτές τις εορτάσιμες μέρες και μάλιστα μέσα σε διάστημα 15 ημερών, κάποιοι έδειξαν ότι προτιμούν το σκοτάδι περισσότερο από το φως. Και γι' αυτό λοιπόν το λόγο αποφάσισαν να ξεσπάσουν στα φανάρια που 


κοσμούν και φωτίζουν τον πεζόδρομο της οδού Θουκυδίδου, στο κομμάτι από την οδό Καραολή & Δημητρίου μέχρι την οδό Σωκράτους.

Ο συγκεκριμένος πεζόδρομος είναι από τα λίγα κεντρικά αλλά ήσυχα σημεία του Χαλανδρίου. Παράλληλα αποτελεί σημείο κατοικήσιμο καθώς υπάρχουν πολυκατοικίες και μονοκατοικίες που oι κάτοικοί τους, ποντάρουν σε αυτό το φως των φαναριών ως λίγη συντροφιά αλλά και ασφάλεια τις δύσκολες κι επικίνδυνες ημέρες που ζούμε.

Κάποιοι, όμως, είχαν αντίθετη άποψη κι έτσι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Οι φωτογραφίες δείχνουν τα.....κατορθώματά τους.

Το ΓΙΑΤΙ τους 'εφταιξαν τα δύσμοιρα τα φανάρια δεν το γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει ο Δήμος Χαλανδρίου να κινητοποιηθεί γρήγορα και να προφυλάξει κάποια όμορφα σημεία της πόλης, μιας πόλης που δείχνει παρατημένη, για να ξαναγίνει το Χαλάνδρι προάστιο που να θες να μείνεις.

Καλή Χρονιά!

(από τον αναγνώστη μας Σ.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου