Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τεράστια ΠΑΣΟΚική απάτη: Χάρισαν 76 ακίνητα-φιλέτα και τώρα τα ζητούν πίσω!



Μια τρελή όσο και σκανδαλώδης υπόθεση που αφορά στην παραχώρηση 76 ακινήτων- “φιλέτων” του Βενιζελικού έρχεται στο φως και δείχνει πώς χάνονται εκατομμύρια για τα ιδρύματα! 
Ήταν το 1987 που το Βενιζέλειο Νοσοκομείο αποφάσισε να χαρίσει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 76…φιλέτα γης, αγρούς, μετόχια, οικόπεδα, σπίτια και καταστήματα που είχε στη διάθεσή του-κυρίως από κληροδοτήματα – στο δήμο Ηρακλείου για να αξιοποιηθούν για κοινωφελείς σκοπούς “εντός των επόμενων τριών ετών” .
Η περίεργη αυτή δωρεά, που ουδέποτε αξιοποιήθηκε φυσικά, στηριζόταν σε ένα Νομο της εποχής (του 1985) και…ανακαλύφθηκε τώρα από την κοινή διοίκηση των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ-Βενιζέλου που ψάχνει εναγωνίως έσοδα! Εδώ και εβδομάδες η διοίκηση του νοσοκομείου ερευνά την υπόθεση και διεπίστωσε διά των νομικών συμβούλων ότι το νοσοκομείο είχε μια τεράστια περιουσία(από δωρεές χρόνων) που όμως την πέταξε στην κυριολεξία! Και χθες ενημερώθηκαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που έμειναν…άφωνα με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε τότε και τα επόμενα χρόνια καθώς χαρίστηκε μια τέτοια περιουσία χωρίς λόγο και αιτία στο δήμο Ηρακλείου.δείτε εδώ

http://www.olympia.gr/, 23/2/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου