Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

“ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ” ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ 4η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ. ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
Ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη η συμμετοχή των κατοίκων της πόλης στην 4η διανομή τροφίμων που έγινε σήμερα στον χώρο του 2ου γυμνασίου και λυκείου στην Τούφα.

Σχεδόν 1000 παραγγελίες και 35 τόνοι τρόφιμα, είναι ο απολογισμός αυτής της διανομής που έγινε στο σχολείο σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών για να μην θυσιαστεί το 2ο γυμνάσιο στον βωμό των δανειστών και των μνημονίων. Αυτή τους την απαίτηση συνυπέγραψαν εκατοντάδες συμπολιτών μας σε κείμενο που διακίνησαν οι σύλλογοι των γονιών.

Παράλληλα συγκεντρώθηκαν δεκάδες είδη από προσφορές που θα προωθηθούν τις επόμενες ημέρες σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ξεχωριστή σημασία έχει για εμάς η εγγραφή καινούργιων ανθρώπων στον κατάλογο όσων θέλουν να συνεισφέρουν ενεργά στο «Μαζί να τα φάμε».

Ευχαριστούμε όσους με τις υποδείξεις, τις παρατηρήσεις και την κριτική βοηθούν να ξεπεραστούν οι όποιες αδυναμίες οργάνωσης και προετοιμασίας των δραστηριοτήτων μας. Υπενθυμίζουμε ότι η κίνησή μας βασίζεται στην εθελοντική συνεισφορά των μελών της και έχει στόχο εκτός από την προσφορά φτηνών και ποιοτικών τροφίμων, την δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου αλληλεγγύης στην πόλη. Σε αυτήν την προσπάθεια κάθε κάτοικος της πόλης μας έχει την θέση του.

Κανείς μόνος του στην κρίση
Αντίσταση - αλληλεγγύη - αξιοπρέπεια.
«Μαζί να τα φάμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου