Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

15000 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ DELICATESSEN



15000 ευρώ για κλιματισμό και 4000 ευρώ για έπιπλα και σκεύη ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ενέκρινε εχθές η οικονομική επιτροπή για "εξοπλισμό του κοινωνικού delicatessen!

Βάλτε την εσωτερική τοιχοποιία που έκαναν για να διαμορφώσουν τα γραφεία , τα επιπλα και σκεύη για τους άλλους χώρους ...

Σας είπαμε ότι θα κάνουμε και τον λογαριασμό της διαμόρφωσης του κτιρίου και ήδη αρχίσαμε! Θα δούμε πού θα φτάσει αυτό το απίστευτο ΑΧΡΗΣΤΟ πέταμα χρημάτων.

ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ DELICATESSEN ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!

18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ DELICATESSEN ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:


Θέμα : Έγκριση πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 10.7135.101 Ο.Ε. 2013 που αφορά στην προμήθεια κλιματιστικών για το νέο κτίριο επί της οδού Παπάγου & Αριστοφάνους για την κάλυψη των αναγκών υπηρεσιών του Δήμου.                                                                                                                                                              

         Παρακαλούμε για την ψήφιση της πίστωσης σε βάρος  του Κ.Α. 10.7135.101 με τίτλο «Προμήθεια κλιματιστικών για το κτίριο της οδού Παπάγου & Αριστοφάνους» ποσού 15.000,00€ ο οποίος δημιουργήθηκε κατά την ψήφιση της 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.

Θέμα : Έγκριση πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 50.7133 Ο.Ε. 2013 που αφορά στην προμήθεια επίπλων για το νέο κτίριο επί της οδού Παπάγου & Αριστοφάνους για την κάλυψη των αναγκών της Δημοτικής Αστυνομίας.                                                                                                                                                              

         Παρακαλούμε για την ψήφιση της πίστωσης σε βάρος  του Κ.Α. 50.7133 με τίτλο «Προμήθεια επίπλων και σκευών» ποσού 4.000,00€ ο οποίος δημιουργήθηκε κατά την ψήφιση της 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για την κάλυψη των αναγκών της Δημοτικής Αστυνομίας.

(Ευχαριστώ τον φίλο - μέλος της επιτροπής - που μου τις έστειλε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου