Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ



1. Δεν είναι πλέον είδηση, κατάντησε συνήθεια - είναι η 6η φορά ΠΟΥ ΤΟ ΣΔΟΕ έλεγξε την ΦΛΥΑ Α.Ε. για τις χρήσεις μέχρι το 2011. Είμαστε ακόμα έξω, δεν μας συνέλαβε κανείς.

2. Ρε Μήτσο, σταμάτα να  πρήζεις το ΣΔΟΕ με την ΦΛΥΑ μπας και πάνε να πιάσουν κανένα φοροφυγά, γμω την τρέλα μου.
Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου;
Δεν προλαβαίνουν ούτε τα ΚΡΑΧΤΑ προβληματικά ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ να ελέγξουν.

3. Στον στύλο φωτισμού έσκασε το αυτοκίνητο στο ατύχημα της Δουκ. Πλακεντίας που έφυγε από την πορεία του και καβάλησε τη νησίδα. Δολοφονικοί στύλοι. Να καταργήσουμε τον φωτισμό!

4. Τι ρωτάτε μωρέ αμέσως πώς και σήμερα φιλοξενούμε τα δελτία τύπου του δήμου; 
Η απάντηση είναι απλή: ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ!
Όταν δεν μας τα στέλνουν δεν τα βάζουμε ή τα βάζουμε ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Αφού του χρόνου θα μας πουν ότι άμα είμαστε καλά κορίτσια θα μας βάλουν και στην απόφαση για χρηματοδότηση που δίνουν στους άλλους. Αλλά είναι γνωστό: ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ενώ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ!

5. Και βέβαια ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ότι υπάρχουν κάποιοι φορείς που ακόμα "ξεχνάν" να στείλουν τα δελτία τύπου τους στην ΠΛΑΤΕΙΑ. Ελέγχονται βλέπετε από την Κουρασική. Αλλά  ούτε ο εμπνευστής αυτής της "εξυπνάδας" στον δήμο, όπως βλέπετε δεν την υποστηρίζει πια κα πρόεδρος (ευτυχώς έχουμε πλέον περισσότερες από μία προεδρίνες και δεν φωτογραφίζουμε με το φύλο  ....).
Οπότε περιμένουμε κάνα - δυο ώρες για να λάβουμε το δελτίο που διακινήσατε εχθές πριν βγούμε παραπονούμενοι.
ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" Η ΠΛΑΤΕΙΑ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ!

6. Άνοιξε το κοινωνικό παντοπωλείο. (καλά μωρέ, λέμε και καμιά μαλακία σε κανένα περαστικό). Πλησιάζουν τα 20 χιλιάρικα (3,5 μήνες Χ 5500 ευρώ) τα πεταμένα νοίκια.
Και λεφτά για πυροσβεστήρες να είναι ανοικτά τα γήπεδά μας δεν έχει ο Δήμος λέει.

7. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικά με τα δελτία τύπου διότι κάποια τα κόψαμε (1 που μας στάλθηκε στο fb και αφορά τον δήμο και κάποια που έρχονται και από αλλούς φορείς και δήμους).
(α) Είναι προφανές ότι τις συνδιοργανώσεις του Δήμου με άλλα διαδικτυακά μέσα ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ. Αν λέει ο δήμος ότι συνδιοργανώνει εκδήλωση με κάποιο άλλο blog είναι αυτονόητο ότι την προβολή της εκδήλωσης την αναλαμβάνει εκείνο, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, έτσι δεν είναι; (Εκτός αν βάλουν πληρωμένη ανάρτηση για να μάθει το Χαλάνδρι τόσο την εκδήλωση όσο και το άλλο blog).
(β) Δελτία τύπου "αυτοκρατορικού" ύφους του στυλ "Η Α.Ε. Ο ΤΑΔΕΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΛΟΜΕΔΑΓΚΩΝΩΝ" δεν ανεβαίνουν στην ΠΛΑΤΕΙΑ, "από όπου και αν προέρχονται".
Αν θέλετε να ενημερώσετε για τις εκδηλώσεις, ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ, μήπως θέλει κανένας να τις παρακολουθήσει ή να διακινήσετε ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ και ΧΡΗΣΙΜΕΣ για τους πολίτες πληροφορίες είμαστε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
Αν θέλετε να διαφημίσετε την αφεντομουτσουνάδα σας ζητήστε τιμοκατάλογο.
(γ) Υπάρχουν κάποια email - κυρίως από αναγνώστες και φίλους από την Φυλή - που αφορούν την χωματερή και είναι ακατανόητα ακόμα και από εμάς, διότι αναφέρονται σε αριθμούς εγγράφων, αποφάσεις και θέσεις άλλων τοπικών παραγόντων που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
Με χαρά να φιλοξενήσουμε τις ανακοινώσεις τους για τον αγώνα τους ενάντια στις επιπτώσεις στην υγεία τους από τον ΧΥΤΑ, αλλά να καταλαβαίνουμε ρε παιδιά. Κάντε το πιο λιανά.

8. Άνοιξε η σελίδα για τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του 2013 στο site του δήμου. Μία ανάρτηση προς το παρόν της αντιδημάρχου Πένης Μπασιάκου.
http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3665&cnode=38.
Οι άλλοι .... Μαριγούλα, Μαριγώ .....
Και όταν λέμε για τους άλλους λέμε για αυτούς που είχαν βάλει το 2012.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΤΟΥ 2012 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟ!

9. Ενδιαφέρον προκάλεσε η ανάρτησή μας για το SEX SHOP με ζωντανό εμπόρευμα στο ΠΑΤΗΜΑ και μας ήρθαν και άλλες πληροφορίες από συνδημότες:
Ο δήμος είναι ενήμερος! Έχει κάνει κάτοικος της περιοχής καταγγελία στην οποία αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα βρίσκεται σε ΟΡΟΦΟ και ανοίγει την βιτρίνα μετά τα μεσάνυχτα.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ;;; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ. Διότι τέτοια άδεια δεν έχει εκδοθεί.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου