Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΙΑΣΤΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ!




Μιλάει για SUCCES STORY ο Πρωθυπουργός και ο Προβόπουλος! Με ανεργία πάνω από 30% και τον ΟΟΣΑ να προβλέπει παράταση της ύφεσης και νέα εκτόξευση της ανεργίας.

Μαλάκες μας ψεκάζουν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και φαίνεται ότι οι μεγάλες ποσότητες από το φλιτ πέφτουν εκεί στο Σύνταγμα. Βουλή, Μαξίμου. Και πρέπει να είναι πολύ γελαδερό αυτό το φλιτ.

Γίνονται χαρούμενοι οι κυβερνώντες μας και βλέπουν ανάπτυξη, δουλειές και πράσινα λουλουδιασμένα λειβάδια στην Πανεπιστημίου .... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι πιάνει σε κάποιους το φλιτ. Απλά έχει άλλες επιδράσεις, ειδικά στον αριστερό λωβό του εγκεφάλου.
Στο κόμμα που έχει βουλευτές την Σοφία, τον Μητρόπουλο, τον Κουρουπλή, τον Τσουκαλά - συγνώμη ποιους ξεχνάω, η μισή κοινοβουλευτική του ομάδα προέρχεται από τον σοσιαλιστικό χώρο - θέλουν λέει να μην έχουν λόγο στην διαμόρφωση της πολιτικής στελέχη  που πέρασαν από το ΠΑΣΟΚ, (παλιά  όμως).

Δεν συμφωνούν λέει οι .... άλλοι που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και μοιράζουν τα πιστοποιητικά.

Η επίδραση των ψεκασμών .... αριστερά βγαίνοντας.
Το ΠΟΛΥ το ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ .... κάνει το παιδί ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

Έγραψε ένας φίλος στο fb και του το κλέβω, παρόλο που δεν συμφωνώ με τον προσδιορισμό του "αριστερού του κώλου" μόνο στην κομμουνιστική αριστερά. Ξέρω πολλούς τέτοιους και στην σοσιαλγενή. Αλλά είναι φοβερό (Δεν θα παρεξηγηθεί που το δανείζομαι, είμαι σίγουρος).Ο '' αριστερός '' του κώλου,είναι ένα εύκολα αναγνωρίσιμο νούμερο. Τον ρωτάς '' τι ώρα είναι'' κι εκείνος σηκώνει το φρύδι, περιμένει λίγο σαν να σκέφτεται.
Και μετά σου απαντά : '' πάρε σύντροφε το βιβλίο του μεγάλου διανοητή Ιβάν Παπάροβιτς ( ή, αναλόγως την σέχτα του Πάολο Τσιμπουκίνι ) με τίτλο '' Η Ιστορία του Ρολογιού''. Εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις.''
Το είδος ευδοκιμεί στην κομμουνιστογενή Αριστερά και στις αριστερίστικες παραφυάδες της.
Εννιά στις δέκα φορές σου απαντάει έτσι επειδή δεν έχει ρολόι, ή του χάλασε.
Την δέκατη, απλά επειδή είναι μαλάκας.

Ας γυρίσουμε στον Δήμο μας. Εκεί αναγνώστη μου, οι ψεκασμοί δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. Φαίνεται ότι τα χημικά επιδρούν στον εγκέφαλο με αναλογική σχέση με την λειτουργία του. Ε στον δήμο η εγκεφαλική λειτουργία είναι πια γραμμική. Οπότε δεν ..... ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ .... ΜΗΔΕΝ!

Αυτός δεν είναι δήμος. Αυτό είναι ομάδα "ό,τι έχετε ευχαρίστηση".
Δεν κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα εκτός από το να σας φωνάζουν να κάνετε μόνοι σας την δουλειά.

Είπαμε: ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!

Το ξέρω ότι θα με πεις γκρινιάρη αλλά εγώ ΤΣΑΝΤΊΣΤΗΚΑ που είδα ότι στα ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ, 9 μήνες μετά την μίσθωση ακινήτου για "κοινωνικό παντοπωλείο" και αφού έχουν χρεώσει τον δήμο 32500 ευρώ (6 μήνες Χ 5350 = 32500 )για μισθώματα (στον κολλητό), έχουν χαλάσει ένα σκασμό λεφτά για διαμόρφωση του χώρου του κοινωνικού παντοκοροϊδείου, σε καλούν εσένα αναγνώστη μου να τους πας ένα κιλό καλαμποκάλευρο για να το δώσουν από το κοινωνικό παντοκοροϊδείο στον άπορο.

Πες με γκρινιάρη, πες με μουρτζούφλη ΑΛΛΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ γ@μω την τρέλα μου!

Γιατί θεωρώ ότι σε δουλεύουν (νομίζουν ότι σε δουλεύουν).

Μερικές φορές νιώθω συμπάθεια για τους νεώτερους συμβούλους της πλειοψηφίας του Δ.Σ. που νιώθουν την πίεση της πολιτικής χρέωσης σε αυτά, όλης της ανεπάρκειας του Αεικίνητου και της ηγετικής του ομάδας, η οποία πνέει τα λοίσθια. Μετά μου περνάει όμως γιατί επανέρχεται στην επιφάνεια η ΠΟΛΙΤΙΚΗ διεργασία και επικρατεί των προσωπικών συμπαθειών. Και η πολιτική διεργασία σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτεί να ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ και να αναλάβεις το κόστος να υπογραμμίσεις στους συμπολίτες σου την ανάγκη να υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ, γιατί αυτό είναι το δημόσιο συμφέρον. Όσο δεν το κάνεις ....

Ας πούμε ο Μάνος Κρανίδης. Τρέχει σαν παλαβός παντού. Και με παράπονο μου την λέει! "Γράψε ρε συ καμιά καλή κουβέντα, δεν βλέπεις ότι τρέχω σαν παλαβός". 
Νιώθει ότι τον αδικούμε και δεν τιμούμε την φιλία μας.

Δυσκολεύονται κάποιοι να κατανοήσουν ότι άλλο οι προσωπικές σχέσεις και άλλο η πολιτική κριτική.

Δηλαδή ρε Μάνο να μην πούμε στους αναγνώστες μας ότι πριν μερικές μέρες πανηγυρίζατε με διθυραμβικό δελτίο τύπου για ΣΥΝΟΛΙΚΗ λύση στο πρόβλημα των καυσίμων (ΝΑ ΕΔΩ http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3719&cnode=202) και πάλι στο τέλος του μήνα τα λεωφορεία της δημοτικής αστυνομίας κλειδώθηκαν λόγω έλλειψης μπετζίνας; Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ "ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" στο οποίο αναφερθήκατε δεν ήταν έλλειψη μπετζίνας; Άμα δεν ήταν να μας διαψεύσετε. (http://stinplatia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4770.html)

Πάντως η κριτική είναι ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. Τον Μάνο πάντα τον εκτιμούμε.

Όσο για τον χώρο της καθαριότητας; ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ! Σε λίγο τα απορριμματοφόρα θα πεταχτούν στον δρόμο από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν θα έχει ο δήμος πού να τα πάει, το Χαλάνδρι θα βρωμίσει και η μόνη λύση για να μην μας φάνε τα ποντίκια ποια θα είναι; Ε; ΠΟΙΑ;

Αλλά όμως δεν συμφωνούν οι "θεσμικοί" (ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ) να πάνε τα απορριμματοφόρα στον χώρο ΝΟΤΙΑ από το νεκροταφείο, που ανήκει στον δήμο, διότι πρέπει - λέει - πρώτα να εκδοθεί κανονική άδεια εγκατάστασης (ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ). Οπότε μια και ΝΟΤΙΑ θέλει άδεια, ας αγοράσουμε ένα άλλο ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ που βέβαια  ΠΑΛΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΑΔΕΙΑ.

Ρε είστε χαζοί ή ΣΤΗΜΕΝΟΙ για να περάσει η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας για πλάκα και μάλιστα να την παρακαλάμε κιόλας για να μην μας φάνε τα αρούρια;

Αλλά αν κρίνουμε από την ένταση των επιθέσεων εναντίων μας, μάλλον αυτά που λέμε δεν ενοχλούν μόνο λόγο .... χαζομάρας.

- Ρε δεν θα πεις τίποτα για τον Αεικίνητο σήμερα;
- Γιατί έκανε τίποτα;

Α! Έχουμε και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας! Ε μην το παρακάνουμε ρε αδέλφια με τα iphone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου