Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
 
Επιχείρησαν  να υποχρεώσουν τους ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ υπαλλήλους του Αετοπούλειου να εργαστούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ βραδινό ωράριο για να καλύψουν δωρεάν τις ανάγκες σε …. ταξιθέτες των καλοκαιρινών παραστάσεων στο θέατρο της ρεματιάς.
 
Παραστάσεων που θα γίνουν με εκχώρηση του θεάτρου σε ιδιώτες επιχειρηματίες – έναντι 400 ευρώ ανά παράσταση - οι οποίοι βέβαια θα εισπράττουν το αντίτιμο του εισιτηρίου και πιθανές χορηγίες αλλά δεν θα έχουν έτσι έξοδα προσωπικού.
 
Δηλαδή οι δημότες Χαλανδρίου παραχωρούν το θέατρο, πληρώνουν τους υπαλλήλους, το ηλεκτρικό των παραστάσεων, το εισιτήριο για να δουν την παράσταση, την συντήρηση του θεάτρου και ο δήμος από όλο αυτό εισπράττει ΜΟΝΟ 400 ευρώ ανά παράσταση.
 
Η διοίκηση του Δήμου τα έχει ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΜΕΝΑ και το μόνο που την απασχολεί είναι να εκτελεί τις εντολές των εντολέων της, αδιαφορώντας για την πόλη και τους δημότες.
 
Και γι’ αυτά δεν μιλάει κανείς!
 
Αποσιωπώνται από όλες τις θεσμικές παρατάξεις.

Και κυρίως από τους ... διαφθοροκυνηγούς της ΦΛΥΑ και τους διώκτες μας, που συμμετέχουν στο Δ.Σ. του Αετοπουλείου είτε οι ίδοι, είτε τα βλαστάρια τους.
 
Όσο για την άλλη ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
Μαριγούλα, Μαριγώ.....
 
ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου