Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑZΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΕΔΕ


Κυβέρνηση και δανειστές καταβαραθρώνουν τις κοινωνικές δομές του ελληνικού κράτους.

Στο στόχαστρό τους μετά τον ξαφνικό θάνατο της δημόσιας τηλεόρασης βρίσκονται κρίσιμες δημοτικές υπηρεσίες όπως οι δημοτική αστυνομία, οι σχολικοί φύλακες, τα νομικά πρόσωπα των δήμων, δηλαδή τα ΚΑΠΗ, τα αθλητικά κέντρα, τα πολιτιστικά κέντρα, τα δημοτικά ιατρεία, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και κανείς δεν ξέρει τι άλλο ακολουθεί στον τροϊκανό σχεδιασμό.

Σημαντικότατες αποφάσεις για την πλήρη κατάργηση δημοτικών υπηρεσιών λαμβάνονται σε μια νύκτα, χωρίς καν να ενημερωθούν και ερωτηθούν οι αιρετοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης που μαθαίνουν για τα του οίκου τους από τα δελτία ειδήσεων.

Έστω και για την τιμή των όπλων, η σημερινή μέρα είναι μέρα απεργίας αλλά και πένθους για την τοπική αυτοδιοίκηση στην χώρα που αρέσκεται να θυμάται ότι γέννησε την δημοκρατία.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ, έξω από παραταξιακές αντιπαραθέσεις, σήμερα να είναι κλειστά τα δημαρχεία της χώρας ως ένδειξη συμπαράστασης στους απολυμένους εργαζόμενους των δήμων αλλά και ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην πλήρη αγνόηση των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά την λήψη αποφάσεων κατάργησης δημοτικών υπηρεσιών.

Φαίνεται ότι αυτά δεν αγγίζουν καν την δοσίλογη διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου, που έχοντας εξασφαλίσει και την απόλυτη συνενοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις αποφάσεις της, διολισθαίνει όλο και περισσότερο στον αυταρχισμό και αποκαλύπτεται παρά το προσωπείο ευαισθησίας που επιχείρησε ανεπιτυχώς να της προσφέρει τμήμα της τοπικής παραδοσιακής αριστεράς.

Όχι μόνο δεν συμμετείχαν σήμερα στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ αλλά έδειξαν και ιδιαίτερο ζήλο να καλούν εκφοβιστικά εργαζομένους να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Σήμερα το βράδυ υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δημοτική κίνηση "ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ" καλεί τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους, τους πολίτες που τους εξέλεξαν και βεβαίως τα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης να απέχουν από αυτή την συνεδρίαση, η οποία κάθε άλλη διοίκηση εκτός αυτής του Χαλανδρίου, θα είχε αναβάλλει μια τέτοια ημέρα κινητοποιήσεων αιρετών και εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση ή θα την είχε μετατρέψει σε ειδική με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στην αυτοδιοίκηση.



Χαλάνδρι 8-7-2013

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου