Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ YOU TUBE ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ "ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ" ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Εμβρόντητος έμεινα μόλις άνοιξα το πρωί τα email μου! Είχα πάρει από το YOU TUBE αυτό το μήνυμα:


Αγαπητέ/ή ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, Με το παρόν σάς ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει ένα παράπονο σχετικά με παραβίαση απορρήτου από ένα άτομο αναφορικά με το περιεχόμενό σας: ------------------------------------------------------------- Video URLs:http://www.youtube.com/watch?v=exO_7ObunvM

Οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν ως παραβίαση απορρήτου βρίσκονται στις image_ full duration of the video, voice_ full duration of the video, full-name_ 0_22-0_26, surname_ title of the video ------------------------------------------------------------

Θα θέλαμε να σας δώσουμε μια ευκαιρία για να καταργήσετε ή να επεξεργαστείτε τις προσωπικές πληροφορίες οι οποίες βρίσκονται στο περιεχόμενο που έχει αναφερθεί. Έχετε 48 ώρες στη διάθεσή σας για να ενεργήσετε σχετικά με το παράπονο. Εάν καταργήσετε τη φερόμενη παραβίαση από τον ιστότοπο εντός των 48 ωρών, το θέμα σχετικά με το παράπονο που έχει υποβληθεί θα κλείσει. Εάν η πιθανή παραβίαση απορρήτου παραμείνει στον ιστότοπο πέραν των 48 ωρών, η Ομάδα του YouTube θα εξετάσει το παράπονο και ενδέχεται να το καταργήσει σύμφωνα με τις Οδηγίες μας σχετικά με το απόρρητο (http://www.youtube.com/t/privacy_guidelines). Εάν η φερόμενη παραβίαση βρίσκεται μέσα στο ίδιο το βίντεο, ίσως πρέπει να καταργήσετε πλήρως το βίντεο. Εάν το πλήρες όνομα ή άλλες προσωπικές πληροφορίες κάποιου αναφέρονται στον τίτλο, την περιγραφή ή τις ετικέτες του βίντεό σας, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εν λόγω πληροφορίες, εάν μεταβείτε στο στοιχείο "Τα βίντεό μου" και κάνετε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία", στο βίντεο που έχει αναφερθεί. Ο προσδιορισμός ενός βίντεο ως ιδιωτικού δεν είναι η κατάλληλη μέθοδος επεξεργασίας, καθώς η κατάσταση μπορεί να αλλάξει από ιδιωτική σε δημόσια ανά πάσα στιγμή. Οι σχολιασμοί δεν θεωρούνται επίσης αποδεκτή λύση, καθώς μπορούν να απενεργοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τους χρήστες μας και ελπίζουμε να κατανοήσετε τη σημασία που έχει ο σεβασμός του απορρήτου των άλλων. Όταν μεταφορτώνετε βίντεο στο μέλλον, να θυμάστε να μην δημοσιεύετε την εικόνα ή τις προσωπικές πληροφορίες κάποιου άλλου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Στα προσωπικά στοιχεία περιλαμβάνονται ενδεικτικά, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο αριθμός ταυτότητας, ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ή τα στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. διεύθυνση οικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις Οδηγίες σχετικά με το απόρρητο, στη διεύθυνσηhttp://www.youtube.com/t/privacy_guidelines.


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!!

Και έκαναν καταγγελία "περί παραβίασης απορρήτου"!!!!
ΑΠΟΡΡΗΤΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!

ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ: Η κλίκα τους θεωρεί τον δήμο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ και όποιον ασχολείται με αυτόν χωρίς την συναίνεσή τους - ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΟΥΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ!

ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ; (με καταλαβαίνεις, έτσι δεν είναι;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου