Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Δημόσιο: Έως και 8.500 προσλήψεις το 2013...ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ.

Μετά την υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο εντός του 2013. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega, προσδιόρισε τις προσλήψεις σε 5.000 έως 10.000 προκειμένου να αντικατασταθούν αυτοί που θα απολυθούν με βάση τον κανόνα 1 προς 1 και αυτοί που θα συνταξιοδοτηθούν ή θα αποχωρήσουν από το Δημόσιο με βάση το 1 προς 5.



Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του aftodioikisi.gr Ε Δ Ω

Προς ΤΙ, τότε, οι εκατοντάδες - προς το παρόν - απολύσεις οικογενειαρχών και ΠΑΛΑΙΩΝ υπαλλήλων, χωρίς - ΜΑΛΙΣΤΑ - κάποια "πρόνοια", κάποιο ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ "προγραμματισμό" για την περαιτέρω επαγγελματική και οικογενειακή ζωή τους; Θα μου πείτε τώρα, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "προγραμματισμός", ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ζωή" και ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "τσίπα"; Είναι απλά λεξούλες που ηχούν στα αφτιά εκβιαστών των εκβιαστών σαν ενοχλητικά κουνούπια που βουΐζουν λίγο πριν πιουν ΑΙΜΑ...
Στο "τέλος", βέβαια, ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ. ΟΧΙ στο "πόσο", αλλά στο "ποιος" είναι Έλληνας...
(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ προς αποφυγή "τυχαίας" παρανόησης : Δύο (2) ΘΑ είναι οι κατηγορίες "στο τέλος": Οι Έλληνες και οι "άλλοι", δηλαδή οι "ΝΔ, Πασοκ και άλλες δημο-κρατικές δυνάμεις")

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου