Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ "Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ" ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΣε δημοτικό συμβούλιο πριν την θερινή ραστώνη από την διοίκηση του δήμου ανακοίνωσε ότι "σύντομα" θα επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο "Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ" αφού - όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άρης Νόμπελης - ο δήμος ήρθε σε συμφωνία διακανονισμού του χρέους του με την ΕΥΔΑΠ.

Μέχρι σήμερα όμως το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό.

Η ρύθμιση του χρέους του δήμου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, επετεύχθει με την παρέμβαση του πρώην δημάρχου Γρ. Ζαφειρόπουλου - που είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ και του δημοτικού συμβούλου Κώστα Δρίβα - υπαλλήλου της εταιρίας.

Η σύμβαση ρύθμισης των οφειλών του δήμου προβλέπει από το συνολικό ποσό των 480.925,00 ευρώ, προκαταβολή 57.000 ευρώ, εγγύηση 50.000 ευρώ και το υπόλοιπο ποσό πρέπει να καταβληθεί σε 36 ισόποσες δόσεις των 14.084.99 ευρώ.

Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία και το κολυμβητήριο πρέπει να ανοίξει αμέσως!

Θυμίζουμε την επιστολή των κατοίκων του Κάτω Χαλανδρίου προς τον Δήμαρχο μέσω της Πλατείας http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4143.html καθώς και την ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης Χαλάνδρι - Αλλάζουμε Πορεία για το θέμα από τον Ιούνιο.
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *