Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
                    



1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2013


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 28η Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 352/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στον έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού και κατάσταση εσόδων – εξόδων του Δήμου Β΄ τριμήνου 2013.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 111/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου, που αφορά στην πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών διάρκειας δύο (2) μηνών.

3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για μεταστέγαση του 13ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου από το 12ο Δημοτικό Σχολείο στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου.

4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Ιουλίου 2013 ποσού 44.655,28 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου.

5.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση συνολικού ποσού από τους ΚΑΠ μηνός Ιουλίου 2013 ποσού 11.276,09 € για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης’.

6.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αξιοποίηση του οικοπέδου ‘Κληροδότημα Καλλισπέρη’ επί των οδών Διον. Αρεοπαγίτου, Καλλισπέρη και Παρθενώνος με σκοπό από την πλευρά του Δήμου Χαλανδρίου καθέτου ιδιοκτησίας.

7.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την ‘Προμήθεια υλικών μηχ/σης και πολλαπλών εκτυπώσεων’ και του καθορισμού του τρόπου διενέργειας της προμήθειας, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.

8.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας και διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για ‘Σύμβουλο τεχνικής και οικονομικής υποστήριξης (ΕΣΠΑ-Πρόγραμμα «Εξοικονομώ»)’.

9.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας εναρκτήριας εκδήλωσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας, με απευθείας ανάθεση και έγκριση πίστωσης.

10.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή προστίμου αυθαίρετης διενέργειας διαφήμισης.

11.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων.

12.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων και καταλογισμός στους αληθείς υπόχρεους.

13.   3η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2013.

14.   Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2013.

15.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου ‘Ανύψωση και   καταβιβασμός φρεατίων’, Α.Μ. 9/2007.

16.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου ‘Επισκευή υγρομόνωσης στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου’, Α.Μ. 2/13.

17.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου ‘Έργα συντήρησης και επισκευών στις σχολικές μονάδες Δήμου Χαλανδρίου’, Α.Μ. 1/12.

18.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου