Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ


ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Έτος ίδρυσης 1982  –  Μέλος  Ε.Σ.Ο.
Αβέρωφ 4, 15232  ΧΑΛΑΝΔΡΙ,  τηλ. 210-6846693
Ιστότοπος: http://www.halandrichess.gr



Τέσσερις από τους ισχυρότερους Έλληνες σκακιστές εναντίων
τεσσάρων Χαλανδραίων, σε συνθήκες πίεσης χρόνου


Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου το απόγευμα ολοκληρώνεται το Φθινοπωρινό Σκακιστικό Φεστιβάλ “Γιώργος Ραυτόπουλος” που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου με μια εκδήλωση πανελλήνιας εμβέλειας.

Τέσσερις προσκεκλημένοι Έλληνες σκακιστές με διεθνείς τίτλους και με μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (GM Στέλιος Χαλκιάς, GM Σπύρος Καπνίσης, ΙΜ Ανδρέας Τζερμαδιανός, ΙΜ Νίκος Σκαλκώτας) θα αγωνιστούν σε ένα τουρνουά μαζί με τέσσερις Χαλανδραίους (Βασίλης Κοτρότσος, Βαγγέλης Παλαμίδας, Γιώργος Φινοκαλιώτης, Φίλιππος Στάμος).

Οι συγκεκριμένοι αγώνες δεν θα είναι πιεστικοί μόνο εξαιτίας του υψηλού επιπέδου των συμμετεχόντων αλλά λόγω και των μειωμένων συνθηκών χρόνου. Κάθε σκακιστής θα έχει στη διάθεσή του μόλις 12 λεπτά για να ολοκληρώσει την κάθε παρτίδα (συν μια μικρή προσθήκη τριών δευτερολέπτων για κάθε του κίνηση), αν υπερβεί αυτό το χρόνο χάνει!

Μια ακόμα ιδιαιτερότητα του τουρνουά θα είναι και η ζωντανή αναμετάδοση όλων των παρτίδων μέσω διαδικτύου. Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδικής εφαρμογής από την ιστοσελίδα του Σ. Ο. Χαλανδρίου www.halandrichess.gr . Επίσης συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων θα υπάρχει και από την σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/halandrichess.

Η εμπειρία βέβαια της παρακολούθησης μιας τέτοιας διοργάνωσης θα είναι ακόμα καλύτερη από το χώρο των αγώνων. Ο αγωνιστικός χώρος (Αβέρωφ 4 στο Χαλάνδρι) θα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τις παρτίδες όλοι όσοι περάσουν από εκεί την Κυριακή το απόγευμα. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 17.00 και αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 21.00.


Ελάτε και θα διαπιστώσετε από κοντά ότι

«το σκάκι δεν είναι βαρετό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου