Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ - ΕΦ' ΟΣΟΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο Βασίλης Οικονόμου είχε καταθέσει την βουλή τροπολογία για του καθηγητές Φυσικής Αγωγή.
Το επίμαχο εδάφιο:

Για τους λόγους αυτούς θεωρούμε ότι πρέπει να υιοθετηθούν οι παρακάτω τροποποιήσεις, ώστε να είναι δυνατή η εξαίρεση της πρόσληψης των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής από τις διαδικασίες που προβλέπει η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου 33/06. Επιπλέον προτείνουμε το προσωπικό αυτό να αμείβεται αποκλειστικά από την καταβολή αντιτίμου που καταβάλλουν οι εξυπηρετούμενοι κάτοικοι και δημότες υπό τη μορφή διδάκτρων ή από είσπραξη δωρεών, χορηγιών και άλλων οικονομικών πόρων, αφού αυτό προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες χωρίς να επιβαρύνει τον Προϋπολογισμό των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης .
 

Ολόκληρη η τροπολογία εδώ.

Ερώτηση του Β.Οικονόμου: Χρηματοδότηση των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους»

 ΒΓΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ;

ΜΑΛΙΣΤΑ! 

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ!

 


Γιατί δεν τα λέει κανείς αυτά;

1. Γιατί οι Νεοδημοκρατικές διοικήσεις έχουν την στρατηγική της ιδιωτικοποίησης και θέλουν να εμφανίζουν αδιέξοδα που ... κλείνουν δομές.


2. Οι ΠΑΣΟΚικές διοικήσεις .... βλέπε στο προηγούμενο στο τετράγωνο.

3. Το ΚΚΕ δεν μπορεί αν υπερασπιστεί και να προβάλλει οτιδήποτε εμπλέκεται με την .... ανταποδοτικότητα, την οποία εξορκίζει από την αυτοδιοίκηση, άρα προτιμάει να μένει στην κεντρική γραμμή για "κατάργηση".

4. Οι υπόλοιποι πελαγοδρομούμε για να βρούμε πώς πρέπει να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα (δεν το αφήνουμε αυτό να μας το υποδείξει κανείς ειδικότερος, έχουμε το παιδικό όνειρο να γίνουμε οι νέοι Μαρξ και Εγκελς).

5. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και τα πεζά, ασήμαντα θεματάκια της.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου