Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ.

Η συνεδρίαση ήταν "ειδική".

Και δεν είχε προ ημερησίας συζήτηση.

Η κ. Καρατζά επιχείρησε να θέσει το θέμα της "αντιδημοκρατικής" εξορίας της Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων από το δημαρχείο αλλά - όπως μας μετέφεραν, ο δήμαρχος έγινε πύραυλος και τους μάλωσε γιατί δεν ξέουν ότι στις ειδικές συνεδριάσεις δεν μπαίνουν άλλα θέματα.

Βέβαια!

Η χθεσινή συνεδρίαση - στην συγκυρία που γίνεται - θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον και για άλλη μια φορά,  ήταν αποκαλυπτική προθέσεων:

ΕΛΕΙΠΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν ήταν εκεί, κανένας από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δεν ήταν εκεί, ο πρώην δήμαρχος Κ. Παττακός και ο Θ. Βαρδουλάκης δεν ήταν εκεί.

Θα πουν ότι "ήταν ειδική η συνεδρίαση" και δεν μπορούσαν να θέσουν θέματα. Πάντα θα βρίσκουν μια δικαιολογία. Πάντα θα κατασκευάζουν μια δικαιολογία.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑΕΙ!

Φαίνεται ότι δεν θεώρησαν  - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - ότι πρέπει να συζητηθούν ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ - ΑΜΕΣΑ - ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ που διαμορφώνονται από το παρασκήνιο,  ζέοντα θέματα της συγκυρίας για να ενημερωθούν οι Χαλανδραίοι ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

- Τι γίνεται τελικά με τον καταυλισμό. Το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει ενημερωθεί αλλά στέλνονται ... πανηγυρικά SMS. Δεν πρέπει αυτά που λένε στα SMS να τα πουν στο δημοτικό συμβούλιο;

- Τι θα κάνει ο δήμος για τα παραρτήματα του ΕΟΠΥΥ Χαλανδρίου που κλείνουν; ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ή δεν έχει δώσει άδεια ο ΑΔΩΝΗΣ στον Αεικίνητο "που είναι σε δύσκολη θέση και πρέπει να του συμπαρασταθούμε".
(ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ .... ΑΔΩΝΗ)

- Τι λένε για την αποπομπή της Προέδρου του Συλόγου από το δημαρχείο; Πότε θα ασχοληθούν με το θέμα; Σε δύο τρία τέρμινα;

- Τι λένε για τους εξόφθαλμους παραλογισμούς στις κρίσεις, με την μοριοδότηση της ΕΔΕ για το έργο στον καταυλισμό, που προηγήθηκε του πορίσματος και την (ΠΑΡΑΝΟΜΗ;) συμμετοχή στις κρίσεις του υπόδικου επιβλέποντος του έργου.

Έγινε δημοτικό συμβούλιο λοιπόν και για όλα αυτά ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, δεν υπήρξε μια παρέμβαση από την αντιπολίτευση.

Και μετά ΤΟΛΜΟΥΝ να παραπονιούνται ότι τους αδικούμε μερικοί!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου