Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η ΚΙΝΗΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!


Χαλάνδρι, 30 -8 -2013




Προς Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Γεώργιο Κουράση
Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζαχαρία Νόμπελη

Αξιότιμοι κύριοι,
Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε προχωρήσει στην ίδρυση και λειτουργία μιας νέας ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών του Χαλανδρίου με στόχο την μελέτη των τοπικών προβλημάτων, την διατύπωση προτάσεων σχετικά με αυτά και την δράση στην τοπική κοινωνία για την προώθηση των απόψεών μας.

Ενημερωθήκαμε από τον τοπικό τύπο ότι η δήμος προχωράει στην συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευση, που προβλέπεται στο νόμο Ν.3852/2000.

Παρά τις ισχυρές μας επιφυλάξεις, τις σχετικές με τον χρόνο στον οποίο προχωράτε σε πιθανή ενεργοποίηση ενός τέτοιου θεσμού που θεωρούμε ότι στον δήμο Χαλανδρίου μέχρι σήμερα δεν έχει αξιοποιηθεί, δηλώνουμε με την παρούσα την πρόθεσή μας να συμμετέχουμε δια εκπροσώπου της κίνησης, ελπίζοντας ότι η πρόθεσή σας να την λειτουργήσετε θα αποδεχτεί ειλικρινής και προς όφελος των συμφερόντων της πόλης μας.

Εκπρόσωπος της κίνησής μας στην Επιτροπή Διαβούλευσης προτείνεται ο συμπολίτης μας Δημήτρης Λέρτας (τηλ. .............).

Με τιμή
Για την κίνηση «Χαλάνδρι – Αλλάζουμε Πορεία
Ο προσωρινός εκπρόσωπος της κίνησης

Άγγελος Νταβίας


Επειδή ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ,  δεν είχαμε ανακοινώσει ποτέ την απόφασή μας να συμμετέχουμε στην επιτροπή διαβούλευσης. Από 30 - 8 έχουμε στείλει έγγραφο στον δήμο (ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΟ). Αλλά εσείς είστε .... πονηροί. 

Δίνω λοιπόν σήμερα στην δημοσιότητα το έγγραφο που εσείς αγνοήσατε, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ!

Άγγελος Νταβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου