Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Λεωνίδας Βατικιώτης, Θέμης Μπαλασόπουλος, Βίκυ Χαλκιά


Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι την πρωινή εκδήλωση - συζήτηση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσιών στην αίθουσα "Νίκος Εγγονόπουλος" του πάρκου "Μίκης Θεοδωράκης".

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή του ντοκυμαντέρ της ΠΟΕ ΟΤΑ



Στην συνέχεια ακολούθησαν οι εισηγήσεις του δημιουργού του ντοκιμαντέρ - δημοσιογράφου, οικονομολόγου Λεωνίδα Βατικιώτη - γνωστού από τις συνταρακτικές δημιουργίες  CATASTROIKA και DEPTOCRACY και του προέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλου και αναπτύχθηκε ουσιστικός και γόνιμος διάλογος από τους παρευρισκόμενους που γέμισαν την αίθουσα και έδειξαν πόσο ανάγκη έχουν οι πολίτες για διαφορετικού τύπου ενημέρωση και πόσο κουρασμένοι είναι από την προπαγάνδα των καναλιών της διαπλοκής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και παρενέβησαν:
Ο δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης, ο πρώην δήμαρχος Σταμάτης Λώλας, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Ξένος Μανιατογιάννης, Γιάννης Τσούτσιας και Νίκος Ζήσης,
ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βριλησσίων κ.κ. Φαράκλας, Πισιμίσης, Πολίτης, Σανπροβαλάκης.

Στην εκδήλωση επίσης εκπροσωπήθηκαν το Δ.Σ. Εργαζομένων του Σισμανογλείου από την κα Λευκή Αποστολοπούλου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου από τον πρόεδρο κο Νίκο Καλιμάνη και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Βριλησσίων κα Μαντινίδου.

Επειδή βρήκαμε την συζήτηση που έγινε πολύ ενδιαφέρουσα θα την ανεβάσουμε ολόκληρη με τον γνωστό τρόπο. (το κασετοφωνάκι της Πλατείας ήταν εκεί.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου